Asla sıradan olmayacağımHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Asla sıradan olmayacağım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
harikaaaaa :) çok sevindim senin adına :)
Alice'cim çok teşekkür ederim,
Ama sadece benim adıma değil kendi adına da sevin.
Bütün bunlara sen de sahipsin hayatım.
Bu yazı hepimize...
Sadece kelimeler benden döküldü ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
23-12-2010, 01:20 PM
|
#171 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
harikaaaaa :) çok sevindim senin adına :) | Alice'cim çok teşekkür ederim, Ama sadece benim adıma değil kendi adına da sevin. Bütün bunlara sen de sahipsin hayatım. Bu yazı hepimize... Sadece kelimeler benden döküldü o kadar... Kucak dolusu sevgilerimleee Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
23-12-2010, 01:23 PM
|
#172 (permalink)
| Binbaşı
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı
ama öğrendiklerimden yola çıkarak söylüyorum ki. konunun başlığı sanki hatalı gibi. Olmayacağım derken olumsuz olmuyormu. Sıradan değilim . olması lazım gibi geldi. Yanlışsam affedin :) | Çoook doğrusun canımcım, Eeee, bu siteye ilk girdiğimde açtığım bir sayfa bu, böyle de kaldı. Ne diyim, artık biliyorum sıradan olmadığımı ve bundan sonra da olmayacağımı... Arada girip içimdekileri döküp çıkıyorum. Başlık sadece bu sayfanın nerede olduğumu bulmamı sağlıyor artık.
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." | Offline
| |
28-12-2010, 10:45 AM
|
#173 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Merhabalar hepinizeeee, Az önce sahip olduklarıma şükrederken aklıma geldi. Hayatımda her şey güllük gülistanlık mı?? Hayır değil, ama eskisine nazaran çok ama çok daha yaşanası. Muhteşem bir babam var. Uzaklarda yaşıyor, her gün telefonla konuşuyoruz, Benim ilk aşkım kendisi. Aşık olunmayacak gibi de değil ki... Yakışıklı, güler yüzlü, sımsıcak, sevgi dolu bir adam. Arada sinirlenip yüzünü assa, Haksız yere sinirini çıkarsa bile, Hemmen ertesi gün alır çiçeğini eline, Kızım demez, beni nasılsa affeder demez, Koskocaman bir gülümseyişle karşıma dikilir ve özür dilerdi. Ewet, artık büyüdük aramızda böyle diyaloglar geçmiyor Ama seni seviyorum demeyi öğrendi, ben öğrettim ona, Seni sewiyorum babacııııııımmm, diye diye... Önce karşılık vermedi, sonra ben de seni demeye başladı, daha sonra da ben de seni seviyorum canım kızım, demeye başladı. Ben de ondan hatalarımı kabul etmeyi, af dilemeyi öğrenmiştim zamanında. Gönül kırmak çok kolay, sadece yakının, eşin, arkadaşın, annen, baban... kim olduğu önemli değil, gönül almak bir sanatmış. Kaç erkek biliyor, demeyin, pek çok kadın da bilmiyor. Dişilik erkeklik meselesi değil bu, İnsanlık meselesi... Bana herzaman güzel duygularla yaklaşan, Sımsıcak sevgisini, sımsıcak kucağında öğreten bir Babammm olduğu için şükürler olsuuunn. İnsan sevgisini, hayvan sevgisini, af dilemeyi, şefkatli olmayı, vicdan sahibi olmayı ve en önemlisi gönlü zengin olmayı o öğretti. Şimdi ben böyle bir adama aşık olmayayım da, kime aşık olayımmm??? Canım babammm, hayatımmm o benim. Tombul yanaklarından öpmeyi öyle özledim ki... Allah bizi tez vakitte birbirimize kavuştursun inşallahhh.... İyi ki varsın babacığımmm:))
| |
28-12-2010, 11:49 AM
|
#175 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: Sultan Nickli Üyeden Alıntı
ne kadar güzel anlatmışın babanı.... babana duyduğun sevgiyi ve özlemi.... en kısa sürede kavuşman dileğiyle... sevgiyle mutlu kal | Teşekkür ederim canımcım. İnsan ebeveyn olmadan önce, benim bir evladım olursa, ona neler öğretebilirim diye bir düşünüp, kendini iyi bir elekten geçirip öyle çocuk yapmalı bence. Benim ebeveynlerim çok şükür harika değerler katmışlar bana. Yaşadıkça, yaş ilerledikçe daha iyi anlıyor insan. Sen, biogokyanus, eski nickîyle Güneş, Matri ve Bilgen Dilo bildiğim en iyi ebeveynlerdensiniz. Çocuklarınıza olan bakış açınız, sevgi dolu kalbiniz ve aranızdaki ilişkiler bana bunları söyletiyor. Diğer arkadaşlar kusuruma bakmasınlar, ben onların çocuklarıyla olan ilişkilerini maalesef yakalayamamışım. Eminim harika ebeveynler vardır aralarında. Ancak her evlenen çift, çocuk sahibi olmadan, neler yapması gerektiğini daha iyi analiz edip öyle bu kararı almalı, diye düşünüyorum ben. (naçizana fikrim bu, o kadar çok sevgisiz, yetinmeyi ve paylaşmayı bilmeyen çocuk görüyorum ki etrafımda, elimde olmadan içim yanıyor. Sen anne misin de yargılıyorsun diyebilirsin, ben bu elekten kendimi geçirirken çok sorguladığım için, henüz cesaret edemiyorum:))
| |
28-12-2010, 12:23 PM
|
#176 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım ben harika bir ebeveyn olacağıma inanıyorum. ayy canım kızım nasıl tatlı olacak. nasıl mutlu oluyorum onu düşledikce :) | Offline
| |
28-12-2010, 01:28 PM
|
#177 (permalink)
| Guest | Cevap: Asla sıradan olmayacağım Yazdıkların öyle güzel ki , sen bu dünyada gördüğüm , tanıdığım müthiş ender insanlardan birisin , harika bir evlat mıhteşem bir bireysin ve mükemmel bir anne olacağına da adım gibi eminim. Benim babamla hala aramızda biraz mesafe var gibi , sen kadar aşamadık biz henüz durumu , bu yüzden de kutlarım seni ve babanı.. Ben babanın anneni hala seviyor olmasını ve hala ona bağlılığını her hafta göstermesine hayranlık duydum etrafımda tanıdığım ikinci insan baban bu şekilde eşiyle olan bağlarını koparmayan , bencil olmayan ve ona saygısını , sevgisini sürdüren... Allah sana da böyle sevilmeyi , sayılmayı nasip etsin canım çakılım çünkü sen yüce bir şekilde sevilmeye layıksın... |
| |
29-12-2010, 11:19 AM
|
#178 (permalink)
| Binbaşı
ben harika bir ebeveyn olacağıma inanıyorum. ayy canım kızım nasıl tatlı olacak. nasıl mutlu oluyorum onu düşledikce :) | Ah sen böyle yürekten diledikten sonra elbette olursun canım benim. Ah canım yaaa, allah gönlüne göre versin, Baksana daha doğmadan nasıl sevmiş meleğini:)) İyi varsın Alice
| |
29-12-2010, 12:03 PM
|
#179 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Yazdıkların öyle güzel ki , sen bu dünyada gördüğüm , tanıdığım müthiş ender insanlardan birisin , harika bir evlat mıhteşem bir bireysin ve mükemmel bir anne olacağına da adım gibi eminim. Benim babamla hala aramızda biraz mesafe var gibi , sen kadar aşamadık biz henüz durumu , bu yüzden de kutlarım seni ve babanı.. Ben babanın anneni hala seviyor olmasını ve hala ona bağlılığını her hafta göstermesine hayranlık duydum etrafımda tanıdığım ikinci insan baban bu şekilde eşiyle olan bağlarını koparmayan , bencil olmayan ve ona saygısını , sevgisini sürdüren... Allah sana da böyle sevilmeyi , sayılmayı nasip etsin canım çakılım çünkü sen yüce bir şekilde sevilmeye layıksın... | Ah canım benim yahuuuu, Allah hepimize böyle sevilmeyi nasip etsin canım benim. Ne kadar güzel şeyler yazmışsın böyle, insanın sözcükleri ruhunun aynasıdır canım. Sen de eşine az rastlanır insanlardansın gerçekten. Bir kelimen, bir gülüşün yetiyor içimi aydınlatmaya. Allahım ne şanslı bir insanım ben. Bazı babalar evlatlarıyla araya mesafe koymayı doğru bulurlar, onların yetiştiriliş tarzından da kaynaklayor canımcım. Zordur onu aşmak, haklısın. Önemli olan senin ona sevgini nasıl gösterdiğin zaten... Sen göster içinden çıksın... Canımsın sen benim yahu... Bak nasıl mutlu ettin beniiiii... Okyanus yüreklim benimm:)) Canımmmm, seni sevgiyle kucaklıyorum hayatım. İyi ki varsın güzelciimmm:)))
| |
11-01-2011, 02:04 PM
|
#180 (permalink)
| Binbaşı
| Cevap: Asla sıradan olmayacağım "...Ateşe konulmuş iki çaydanlık gibiydik birbirimizden habersiz… sen olgunluğu buharlaştırırken usul usul, ben aşkı demliyordum yavaş yavaş… Aynı toprağa atılmış iki tohum gibiydik... sen dallarını güneşe uzatırdın; bense sana sarmaşık olma hülyasındaydım..." (alıntıdır) O zaman da farklı dünyalardaymışız gördün mü? Artık dünyamın merkezinde ben varım öğrendiklerim ve hissettiklerim yanıma kar kaldı. 1001 Gece Masallarını rafa kaldırdım, şimdi 80 Günde Devri Alem'e takılıyorum:)) Hihohohayttttt!!!!!
| | | |