Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Asla sıradan olmayacağım

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Asla sıradan olmayacağım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili bluepebbles, Yorumlarındaki enerji, coşku o kadar güzel yansıyor ki bizlere, adeta bütün olumsuzlukları silip götürüyor..Teşekkür ediyorum bu coşkuyu bizlerle paylaştığın için.. Hayatının hep bu coşkuyla ,güzelliklerle ve mutlulukla geçmesini diliyorum..Bilinçüstü hanımın seni alt etmesine izin vermeyeceğini biliyorum:) Herşey gönlünce ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Asla sıradan olmayacağım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-08-2010, 09:13 AM   #61 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Sevgili bluepebbles,
Yorumlarındaki enerji, coşku o kadar güzel yansıyor ki bizlere, adeta bütün olumsuzlukları silip götürüyor..Teşekkür ediyorum bu coşkuyu bizlerle paylaştığın için..
Hayatının hep bu coşkuyla ,güzelliklerle ve mutlulukla geçmesini diliyorum..Bilinçüstü hanımın seni alt etmesine izin vermeyeceğini biliyorum:)

Herşey gönlünce olsun,günlüğün mutlu ve başarılı haberlerinle dolsun taşsın..

Sevgiler..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-08-2010, 09:57 AM   #62 (permalink)
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute

Çok teşekkürler Yeni Bir Hayat,

Harikasın, desteğin o kadar iyi geldi ki sabah sabah. Olumsuzlukları hep beraber yeniyoruz burada.

Çiçekler için de çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzellermiş. Bayılrım çiçek almaya...

Sevgiyle kal

who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-2010, 07:44 PM   #63 (permalink)
Binbaşı

1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Thumbs up Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Yeniden merhaba hepinize,

Bir süredir işten güçten başımı alamadığım için, siteye girip ne var ne yok bir bakıp çıkabiliyordum ancak. Az önce içimden fena halde yazmak geldi, hemen açtım ben de siteyi.

Ne kadar yoğun günler geçirsem de, ne kadar sinir bozucu an yaşasam da bunları eskisi gibi uzatmadığımı, içimden "Boşveeer, Çakıl, bunlar da geçecek nasılsa, bugün de bitecek ve ertesi gün yepyeni bir gün doğacak", diyebildiğimi far ettim. Hatta arkadaşlarımla dalga geçer olduk, eskiden olsa bütün gün boyunca, hatta duruma göre günlerce öfke saçar, kendime gelemez ve söylendikçe söylenirdim. Şimdi en ama en büyük öfkem taş çatlasa 5dk. sürüyor ve geçiyor. Ufak tefek şeyleri gözüm görmez olmuş. Farkında bile değilmişim. Herkes büyük bir şaşkınlıkla beni izliyor. Hatta inanmazsınız kullandığım ilacı soran oldu. İçten bir kahkaha patlattım. Keyfimi bir görecektiniz... İlaç olmadığına inanmıyorlar. İşlerim yolunda gittikçe keyfim katlanarak artıyor. Sonunda bir yerlere vardığımı ve ilerliyor olduğumu düşündükçe içimi bir sevinç kaplıyor.

İçimde karmaşalar çıkmıyor değil zaman zaman. E, olacak o kadar ama galiba isyan bastırmasını da öğrendim. Burada sizlerle paylaştığım her sözcük, okuduğum her kelime, dinlediğim her nota işe yarıyor. Cem Yılmaz'ın süper bir repliği vardır, "Önce kendimizi inandırmamız lazım", der. Walla ne diyeyim, durumuma cuk diye oturuyor.

Ben aydınlandığımı hissettikçe tepkiler de komikleşmeye başladı. Bir toplantıda, yıllardır birlikte iş yaptığım bir bayan, kulağıma eğilip, "Kız sen hamile misin yoksa", diye sordu...Daha neler... Koyverdim kahkahayı. Tutulacak gibi değil, boş bulundum. Ne bileyim ciddi bir şey soracak sandım. Neyse toparladık ortamı, gözlüklü ciddi abiler toplantısı değildi zaten.

Beynimdeki Pipirik Hanım hala arada çıkıp bana "cık cıklıyor", ama e o da zamanla diyorum. Ondan henüz kopamayacağım. Azıcık pipirik iyidir. Fakaaaaat, minik Koket Hanım'ın elinden ojeler, parfümler düşmez oldu. Ay bende bir takma takıştırma hali, panik halde mücevher kutularının içindeyim. Topuklu ayakkabıların vitrinlerde bana göz kırptığına yemin edebilirim. Öte yandan maaşım da, öksürüp kendini hatırlatıyor şimdilik. Yine de bolluk ve bereket yamacımda. Ben böyle şey görmedim. Sihirli değnek dokunmuş gibi. İstediğim şeyler bir ucuzlukla karşıma çıkıyor inanamıyorum. İhtiyaçlarım ben daha farketmeden fiyatları düşmüş bir halde karşıma çıkıyor. E bu da bolluğu ve bereketi getiriyor haliyle.

Bir de çok şükür, evren beni destekliyor. İçimden geçenlere yolları bir bir açıyorlar. Benim düşünemediğim detaylarla karşıma çıkıyor. İşte şunun hızlanması için ben bu yolu açayım dedim sana... Bundan uzak durman için şu işi çıkarayım başına... Kendi hayatımın gidişatını elimde patlamış mısır zevkle seyrediyorum.

Kulakları çınlasın Bengüsu'nun. Canım benim. Evrene yollayın dileğinizi, unutun gitsin, der ya hep... Walla unuttuğum şeyler karşıma dikiliyor. Geçenlerde bir grup arkadaşım yurt dışından gelecekti. Biri ben gelemem mümkün değil, babamı bırakacak kimse yok, tüh görüşemeyeceğiz dedi. Nassıl üzüldüm. Ah dedim, keşke bir süpriz yapsa da geliyorum dese... Nasıl göresim gelmişti. Ertesi gün bir mail parladı, baktım o... e hadi elinizi çabuk tutun, ben hallettim burayı, geliyorum demez mi? Nefesim kesildi mutluluktan. Aman yarabbi dedim. Bu ne mutluluk, bu ne güzel hediye böyle.

Paylaşımların o kadar arttı, o kadar güzel insanlar girdi ki hayatıma... Hepiniz birbirinizden aydınlık, birbirinizden içtensiniz. İyi ki gelip girdiniz hayatıma. Ayrı ayrı öpüyorm şimdi sizi.

Sabah sımsıcak bir günaydınla karşılayabilmek için de burada bitiyorum.

Güzel bir ömür geçirmenizi diliyorum,
Aklınızdan gönlünüzden geçen dilekleriniz önünüze serilsin inşallah.
İyi ki varım,
İyi ki varsınız...

Alt 01-09-2010, 07:57 PM   #64 (permalink)
Binbaşı

Yeniden merhaba hepinize,

Bir süredir işten güçten başımı alamadığım için, siteye girip ne var ne yok bir bakıp çıkabiliyordum ancak. Az önce içimden fena halde yazmak geldi, hemen açtım ben de siteyi.

Ne kadar yoğun günler geçirsem de, ne kadar sinir bozucu an yaşasam da bunları eskisi gibi uzatmadığımı, içimden "Boşveeer, Çakıl, bunlar da geçecek nasılsa, bugün de bitecek ve ertesi gün yepyeni bir gün doğacak", diyebildiğimi far ettim. Hatta arkadaşlarımla dalga geçer olduk, eskiden olsa bütün gün boyunca, hatta duruma göre günlerce öfke saçar, kendime gelemez ve söylendikçe söylenirdim. Şimdi en ama en büyük öfkem taş çatlasa 5dk. sürüyor ve geçiyor. Ufak tefek şeyleri gözüm görmez olmuş. Farkında bile değilmişim. Herkes büyük bir şaşkınlıkla beni izliyor. Hatta inanmazsınız kullandığım ilacı soran oldu. İçten bir kahkaha patlattım. Keyfimi bir görecektiniz... İlaç olmadığına inanmıyorlar. İşlerim yolunda gittikçe keyfim katlanarak artıyor. Sonunda bir yerlere vardığımı ve ilerliyor olduğumu düşündükçe içimi bir sevinç kaplıyor.

İçimde karmaşalar çıkmıyor değil zaman zaman. E, olacak o kadar ama galiba isyan bastırmasını da öğrendim. Burada sizlerle paylaştığım her sözcük, okuduğum her kelime, dinlediğim her nota işe yarıyor. Cem Yılmaz'ın süper bir repliği vardır, "Önce kendimizi inandırmamız lazım", der. Walla ne diyeyim, durumuma cuk diye oturuyor.

Ben aydınlandığımı hissettikçe tepkiler de komikleşmeye başladı. Bir toplantıda, yıllardır birlikte iş yaptığım bir bayan, kulağıma eğilip, "Kız sen hamile misin yoksa", diye sordu...Daha neler... Koyverdim kahkahayı. Tutulacak gibi değil, boş bulundum. Ne bileyim ciddi bir şey soracak sandım. Neyse toparladık ortamı, gözlüklü ciddi abiler toplantısı değildi zaten.

Beynimdeki Pipirik Hanım hala arada çıkıp bana "cık cıklıyor", ama e o da zamanla diyorum. Ondan henüz kopamayacağım. Azıcık pipirik iyidir. Fakaaaaat, minik Koket Hanım'ın elinden ojeler, parfümler düşmez oldu. Ay bende bir takma takıştırma hali, panik halde mücevher kutularının içindeyim. Topuklu ayakkabıların vitrinlerde bana göz kırptığına yemin edebilirim. Öte yandan maaşım da, öksürüp kendini hatırlatıyor şimdilik. Yine de bolluk ve bereket yamacımda. Ben böyle şey görmedim. Sihirli değnek dokunmuş gibi. İstediğim şeyler bir ucuzlukla karşıma çıkıyor inanamıyorum. İhtiyaçlarım ben daha farketmeden fiyatları düşmüş bir halde karşıma çıkıyor. E bu da bolluğu ve bereketi getiriyor haliyle.

Bir de çok şükür, evren beni destekliyor. İçimden geçenlere yolları bir bir açıyorlar. Benim düşünemediğim detaylarla karşıma çıkıyor. İşte şunun hızlanması için ben bu yolu açayım dedim sana... Bundan uzak durman için şu işi çıkarayım başına... Kendi hayatımın gidişatını elimde patlamış mısır zevkle seyrediyorum.

Kulakları çınlasın Bengüsu'nun. Canım benim. Evrene yollayın dileğinizi, unutun gitsin, der ya hep... Walla unuttuğum şeyler karşıma dikiliyor. Geçenlerde bir grup arkadaşım yurt dışından gelecekti. Biri ben gelemem mümkün değil, babamı bırakacak kimse yok, tüh görüşemeyeceğiz dedi. Nassıl üzüldüm. Ah dedim, keşke bir süpriz yapsa da geliyorum dese... Nasıl göresim gelmişti. Ertesi gün bir mail parladı, baktım o... e hadi elinizi çabuk tutun, ben hallettim burayı, geliyorum demez mi? Nefesim kesildi mutluluktan. Aman yarabbi dedim. Bu ne mutluluk, bu ne güzel hediye böyle.

Paylaşımların o kadar arttı, o kadar güzel insanlar girdi ki hayatıma... Hepiniz birbirinizden aydınlık, birbirinizden içtensiniz. İyi ki gelip girdiniz hayatıma. Ayrı ayrı öpüyorm şimdi sizi.

Sabah sımsıcak bir günaydınla karşılayabilmek için de burada bitiyorum.

Güzel bir ömür geçirmenizi diliyorum,
Aklınızdan gönlünüzden geçen dilekleriniz önünüze serilsin inşallah.
İyi ki varım,
İyi ki varsınız...

Alt 02-09-2010, 10:03 AM   #65 (permalink)
Binbaşı

Selamlar hepinize,

Bu sabah uyandığımdan ber aklımda balinalar vardı, sizinle bu sabah kendimi değil balinalardan bahsetmek istiyorum. Balinaların ve elbette yunusların neden karaya vurduklarını hiç düşündünüz mü?

Televizyonlarda söylendiği kadar romantik değil maalesef. Denizler, okyanuslar kirleniyor, doğru. Ancak balina ve yunusların karaya vurma sebebi bu değil. Dünyanın manyetik alanı insanların yaptığı pek çok çirkin çalışma ve katliamlar sebebiyle kayıyor. Bu hayvanların da göç esnasında dünyanın manyetik alanını takip ettiği düşünülürse, hafızalarına kazınmış olanla hissettikleri arasında kalıp yanlış yönlere ilerliyorlar, sonuçta uçsuz bucaksız okyanus suları yerine karaya çıkıyorlar. Geri dönemiyor ya da döndürülemiyorlar çünkü beyinleri bu alanı takip etmelerini söylüyor.

Dünyanın önemli noktalarında, doğru enerjiler yayan insanlar bu hayvanları kurtarabilir, diye düşünmek ve buna inanmak istiyorum. Bir insanın yolunu bir kelimeyle değiştirebilecek şansı yakaladığınızda bunu tepmeyin, bir gün o da bir başkasınınkini değiştirebilir.

Etrafınıza yaydığınız ışık daim olsun arkadaşlar.

Ha, bu arada, balinaların da gözyaşları olduğunu biliyor muydunuz???

Hepinize sevgiler

Alt 02-09-2010, 10:05 AM   #66 (permalink)
Teğmen

funda0903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 43
90 Mesajinıza toplam 404 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
funda0903 is an unknown quantity at this point

Günaydın senin adına değişimin için için çok sevindim umarım çok çok daha iyi hissedersin şansın açık olsun sevgi huzur dolu günler senin olsun....
funda0903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-09-2010, 10:10 AM   #67 (permalink)
Binbaşı

Çok teşekkür ederim Funda, ben de bu enerjimin daim olmasını diliyorum her sabah. Hepsi sizlerin desteğiyle oldu.

İyi ki varsınız.
Alt 02-09-2010, 10:25 AM   #68 (permalink)
Üsteğmen

elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road

Ne mutlu sana ... İyi ki varsın ve iyi ki varsınız...
Alt 08-09-2010, 09:34 PM   #69 (permalink)
Binbaşı

Wink Cevap: Asla sıradan olmayacağım

Hepinize selamlaaaaaaarrrrr,
Bir süreliğine kayboldum ortalıklardan fakat iş güç... Yapacak bir şey yok. Bugün biraz rahatladım ancak yarın saat 10.00’dan itibaren çalışmaya devam. Tatil yapan, ailesiyle bayram geçiren arkadaşları sevgiyle selamlıyorum. Çok şanslısınız.
Bu süre içinde günlüğüm farzettiğim bu sayfayı da ihmal etmiş oldum elbette. Ne var ki, size anlatmaya başladığım 21 gün hikayem devam ediyor. Akşamları bazen eve sürünerek gittiğim için gün içinde kendime fırsat yaratır oldum. Çünkü kararlıyım, bu 21 günü bitirip sonuçlarına bakacağım. Benim için evrene sunduğum bu dilek çok ama gerçekten çok önemli. Belki de hayatımın dönüm noktası olacak. İlerlemeler kaydettiğimi düşünüyorum ama neticeye hep birlikte bakacağız. Ve ne zaman ki dileğim gerçekleşecek ben o gün size her şeyi anlatacağım.
Mümkün mertebe geceleri yatarken yatmaya çalıştığım bu 21 gün çalışmasının bir de gündüz kısmı var. Bilinç altının sürekli hatırlar pozisyonda olması ve oraya iyice kazınması için meditasyon esnasında vücudunuzun bir yerine bastırıp hayalinize verdiğiniz ismi tekrarlıyorsunuz. Ayrıca ben bununla da yetinmeyip bir arkadaşımın bana aldığı hediyeyle de özdeşleştirdim. Onu da masamda PC’nin ekranının altına yerleştirdim. Sürekli gözümün önünde bana geleceğimi hatırlatıyor. Gittiğim terapist bendeki ilerlemeden çok memnun. Çakralar pırıl pırıl çalışıyor. Son sürat ilerlediğimi geliştiğimi hissediyorum. Aynı zamanda içgüdülerime güvenmeyi de öğrendim. Bana doğru yolda olduğumu hatırlatması için evin koridorlarından salona ve hatta yatak odamda yatağımın karşısındaki duvara bile bana yolumu hatırlatan küçük semboller yerleştirdim. Bildiğim tüm bilinç altına sızma tekniklerini deniyorum. Ayrıca geçen aydan bana gönderilen telkinleri de indirdim. Anlayacağınız artık kendime çalışıyorum. Bir de fark ettiniz mi bilmiyorum ama sigarayı bırakma sözü verdim. Kendim için. İyi yaşamayı, kaliteli yaşamayı, özgür olmayı hak ediyorum. Uzun yıllar boyu içimdeki hayat aşkıyla yaşamak istiyorum. En zor durumlarda bile affedip unutmayı öğrettim kendime.
Belki beni sıkıcı bulanlar olabilir fakat hayata o kadar 4 elle sarıldım ki, beğenmeyen öte gitsin, başka sayfalar bulsun kendine. Yolum budur. Işığıma kavuştum. Tek amacım su gibi olmak. Hayat karşısında, hayatın karşıma çıkardığı bütün zorluklar karşısında su gibi kaygan, su gibi şekillene ve etkilenmeyen bir şekil almak. En zorlu kayada köpük köpük olsam da yine bana dönebileyim. Ben suyum, su kadar derin, su kadar sonsuz... Hem her kaba göre, hem de kabına sığmaz... Okyanus olmak istiyorum, buharlaşsam da yeniden yağmak... Her şekilde her durumda yine bana karışmak istiyorum. Benim hayatımın merkezi benim. Sevdiklerim benim mutluğum, sevincim. Ama merkez benim.
Şimdilik içimden dökülenler bunlardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde ne olur bilinmez ama şimdilik iç huzurum böyle anlat dedi. Ben de böyle yazdım.
Hepinizin yönünü bulmasını diliyorum.
Alt 08-09-2010, 09:53 PM   #70 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zahiri will become famous soon enoughzahiri will become famous soon enough

En zorlu kayada köpük köpük olsam da yine bana dönebileyim

ne guzelsin sen hicte sıkmıyorsun hııııhh sigara mevzuunu takip edeceğim bildiriim kaytarmak yok haaa

hadi sana hediyelerimi bırakııp gideyim

kucak dolusu sekerler ve sevgişerr

Bookmarks