üniversite 1. sınıftım ve 2008 in kasım ayının son haftasıydı. konyaya gittik 25-30 arkadaş. hepimiz aynı yurttaydık.(YURTKUR) Mevlana'yı gezdik ve diğer türbeleri,camileri... en son Allaaddin tepesine çıktık,orda Mevlana hazretlerinin hocasının türbesine gittik. cemaat ablamız ''buaraya geçen sene de geldik ama burayı ziyaret etme fırsatımız olmamıştı. ve burada yatan evliyamız Mevlana hazretlerinin hocası, kendisini ziyarete sadece çağırdığı kişilerin gelebileceğini söylemiş vefat etmeden önce.'' yani davetli olmayan gelemiyordu bu türbeye, o büyük zatı görmeye.. oda arkadaşım da geçen sene geldiğini ama bu türbeye gelmenın nasip olmadığını anlattı.. demek ki davet edilmiştik.!!
bu beni çok mutlu etti. belki de aramızda bulunan ve manen çok güçlü insanlar sayesinde gidebilmiştim ama neticede gittim.
Weee geliyorum 3 ağustos 2010'a..
sevdiğim insandan ayrıldım,resmen sevgili değildik ama aramızda bişeyler vardı. onu deli gibi seviyordum. 2 ağustosta izmir'den ankaraya gittim onun için. ve o gün buluştuk, ertesi gün de ayrıldık.. 3 ağustostan bu yana 4 ay 1 hafta geçti.. ilk 3 ay öyle çok ağladım ki, bir hayaletten farkım yoktu. onu deli gibi sewmiştim. 8 ağustosta bir bayanla tanıştım ayaküstü 5-10 dk sohbet ettik,bana reikiyi anlattı. ve ben 4 aydır reikiyle ilgili olan çoğu siteye üye oldum.. ve şimdi.. bu sitede sizlerleyim.. farkettim ki reikiyle ilgili olan sitelerin hepsindeki üyeler 'seçilmiş' insanlar. reikinin dawet ettiği, ve bu dawete icabet eden insanlarla dolu bir site..
şimdi aranızda olmaktan ççokk mutluyum. bu tarifi olmayan bir sewinç. bilmiyorum inanır mısınız hiç birinizi tanımıyorum ama hepinizi o kadar çok sewiyorum ki.. anlatamıyorumm :( kelimeler yetmiyor..
buradaki insanlar çok ama çok kaliteli insanlar. üye olalı 2 hafta oldu ama çok şirin arkadaşlarım oldu, wee çokk SAĞLAMM..
hepinize çok teşekkür ediyorum.. hepiniz iyiki varsınız ve iyi buradayım.. tewafuk.. we bu kadar seçilmiş insanın arasında ben de seçilmiş bir insanım.. :):) buna inanıyorum.. sonsuz teşekkürler, sonsuz saygı we sewgiler....