![]() |
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Alıntı:
|
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Sevgili house bu foruma ilk geldiğimde severek yorumlarını ve paylaşımlarını okuduğum benim için favori üyelerden biriydi. Senin için son paylaşımlarından birinin linkini veriyorum haticecim. House çok yol aldı onun yazdıkları umuttur, ışıktır. Bana ilham verenlerdendir o. O iyi ki buradaymış yine gelir yine anlatır. Ve daha başka bir sürü kıymetli paylaşımı vardır. İşte son paylaşımı: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-mutluluk.html House benim için neye elini atsa başaracağına yürekten inandığım insanlardan. |
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Bu da onun başkalaşım günlüğü adı bile bir hoş. Ah özledim sanırım onun paylaşımlarını. Yakında yine gelir inşallah. Eminim bir kucak dolusu güzel haberiyle döner. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-gunlugu.html |
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Selaaaammm ben geldimmmmmmmmmmmm :) Uzunn zamandır yoktum arkadaşlar Sweet yokluğumda ne güzel anmışsın beni canım teşekkür ederim :) Geldim ama boş gelmedim anlatacaklarım var size....Bugün bir şey dürttü beni tekrar foruma girmeliyim ve anlatmalıyım dedim günlüğüme yazılarıma geri dönüyorum en kısa zamanda öpüyorum kocamannnnnnnnnn :D |
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Dört gözle bekliyoruz canım. Hoş geldin sefalar getidin. Ay ne mutlu oldum bugün seni burada görünce. İyi ki varsın.:)) |
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Alıntı:
|
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Ne harika bir tevafuk. Siz yazdınız biraz sonra arkadaş geldi. Buna şahit olmak çok hoştu doğrusu. Hoş geldiniz House gerçekten yazılarınızı biraz okudum. Diliniz ve anlatımınız çok güzel. Sizi severek takip edeceğim. Sevgiler. Der ki Hz Şems "Bütün yaratılanlar görünmez bağlarla birbirine bağlıdır" Ya da eskilerin dediği gibi kalp kalbe karşıdır. Bugün bunun canlı tezahürünü yaşadım. Kendi adıma harika bir deneyimdi. Allaha kalplerimizin arasını telif ettiği için teşekkür ediyorum.O0 |
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... ya arkadaşlar yoğunluktan yazamadım bir türlü kusuruma bakmayın bi ara yazıcaktım ama o seferde bağlantı hatası verdi siteye giremedim dedim vardır bi hayır her işde...kafamı toparlıyım bende yeni bir topic acıcam ya da buraya devam edicem...Işıklı yol yazdıkların içimi açtı saol :) "Bütün yaradılanlar birbirine bağldır...." çoook güzel :))) |
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Tekrar hos geldin house, |
Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... Hoş buldum canım :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 AM. |