Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/617830-bu-yazi-umudunu-yitiren-herkes-icin.html)

hatiicee 29-08-2012 11:56 PM

Cevap: BU YAZI UMUDUNU YİTİREN HERKES İÇİN...

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791962)
Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer. Adam ne yapacağını düşünürken, hayvan saatlerce anırır.En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zatenkapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine kararverir. B...ütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek neolduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser.Birkaç kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey yapmakta, toprağı aşağıya silkeleyerek yukarı çıkmasına basamak hazırlamaktadır.Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir adım atıp, koşarak uzaklaşır! Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile.Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir. Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz.Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın. Mutluluğun 5 basit kuralını unutmayınız: 1. Kalbinizi nefretten arındırın - Affedin. 2. Düşüncelerinizi endişelerinizden arındırın - Çoğu zaten hiç gerçekleşmez. 3. Basit yaşayın ve elinizdekilerin kıymetini bilin. 4. Daha çok verin. 5. Daha az bekleyin..

Süper bir hikaye.Paylaşan yüreğine sağlık.Bir şeyi merak ettim yaşadıklarında değişim oldu mu?

sweeet 30-08-2012 12:21 AM

Sevgili house bu foruma ilk geldiğimde severek yorumlarını ve paylaşımlarını okuduğum benim için favori üyelerden biriydi. Senin için son paylaşımlarından birinin linkini veriyorum haticecim.

House çok yol aldı onun yazdıkları umuttur, ışıktır. Bana ilham verenlerdendir o. O iyi ki buradaymış yine gelir yine anlatır. Ve daha başka bir sürü kıymetli paylaşımı vardır. İşte son paylaşımı:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-mutluluk.html

House benim için neye elini atsa başaracağına yürekten inandığım insanlardan.

sweeet 30-08-2012 12:24 AM

Bu da onun başkalaşım günlüğü adı bile bir hoş. Ah özledim sanırım onun paylaşımlarını. Yakında yine gelir inşallah. Eminim bir kucak dolusu güzel haberiyle döner.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-gunlugu.html

house 24-01-2013 11:28 AM

Selaaaammm ben geldimmmmmmmmmmmm :) Uzunn zamandır yoktum arkadaşlar Sweet yokluğumda ne güzel anmışsın beni canım teşekkür ederim :) Geldim ama boş gelmedim anlatacaklarım var size....Bugün bir şey dürttü beni tekrar foruma girmeliyim ve anlatmalıyım dedim günlüğüme yazılarıma geri dönüyorum en kısa zamanda öpüyorum kocamannnnnnnnnn :D

sweeet 24-01-2013 11:48 AM

Dört gözle bekliyoruz canım. Hoş geldin sefalar getidin. Ay ne mutlu oldum bugün seni burada görünce. İyi ki varsın.:))

house 24-01-2013 06:49 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836236)
Dört gözle bekliyoruz canım. Hoş geldin sefalar getidin. Ay ne mutlu oldum bugün seni burada görünce. İyi ki varsın.:))

Canım benim saol sende iyki varsın hepinizi çoook özledim günlüğümden başlamak üzere yazı yazmaya deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim sizde bana anlatın güzel değişimlerinizigirlhaha çekim yasası işte beni çağırdın y789

Işıklı yol 24-01-2013 07:18 PM

Ne harika bir tevafuk. Siz yazdınız biraz sonra arkadaş geldi. Buna şahit olmak çok hoştu doğrusu. Hoş geldiniz House gerçekten yazılarınızı biraz okudum. Diliniz ve anlatımınız çok güzel. Sizi severek takip edeceğim. Sevgiler.
Der ki Hz Şems "Bütün yaratılanlar görünmez bağlarla birbirine bağlıdır" Ya da eskilerin dediği gibi kalp kalbe karşıdır. Bugün bunun canlı tezahürünü yaşadım. Kendi adıma harika bir deneyimdi. Allaha kalplerimizin arasını telif ettiği için teşekkür ediyorum.O0

house 19-02-2013 02:21 AM

ya arkadaşlar yoğunluktan yazamadım bir türlü kusuruma bakmayın bi ara yazıcaktım ama o seferde bağlantı hatası verdi siteye giremedim dedim vardır bi hayır her işde...kafamı toparlıyım bende yeni bir topic acıcam ya da buraya devam edicem...Işıklı yol yazdıkların içimi açtı saol :) "Bütün yaradılanlar birbirine bağldır...." çoook güzel :)))

harikasin 20-02-2013 01:13 AM

Tekrar hos geldin house,

house 22-02-2013 02:13 AM

Hoş buldum canım :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:26 AM.