15-03-2011, 10:28 PM
|
#2 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana hangi telkinleri önerirsiniz? Gözü doymaz biriyim Merhabalar marina_70,
Hoşgeldiniz yanımıza..
Hayatımızda herşey yolunda giderken bile bazen böyle gelgitler yaşayabiliyoruz.Bunun nedenini de kendimizi başkaları ile kıyaslamak olduğunu düşünüyorum.Ben işimde bu durumu çok sık yaşardım.Herşeyin çok güzel gittiği,hedeflerime ulaştığımı gördüğüm,güzel kazandığım anlarda bile bu duygu kendini hissettirince,kendimi başkalarıyla kıyasladığımı farkettim.Bu işim için de çok tehlikeli bir his aynı zamanda..Bunun sonucunda da mutsuzluk,bir iç sıkıntısı kaçınılmaz oluyor.
Size tavsiyem,kendinizle yarışın,başkalarını kıstas edinmeyin..Mutluluğu kendi içinizde arayın,dışarıda değil..yaşadığınız anın farkında olun..
Telkinler tam da bu noktada işe yararlılığını gösteriyor.Ego güçlendirici ve Suçluluk telkinlerini dinlemeye başladığınızda,yaşadığınız anın daha fazla farkında olacaksınız..kendi iç sesinizi dinlemeye başlayacaksınız..Bu sesin olumlu olması çok önemli..
Bu arada mutluluk telkinini de dinleyebilirsiniz..sahip olduklarınızın farkına varmanızda yardımcı olacaktır..
Sevgiler.. |
| |