23-04-2011, 08:25 PM
|
#2 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çok ihtiyacım var yardımınıza Hmmm bu durum bana epey tanıdık geldi, bende senin yaşlarındayken aynı problemleri yaşardım, bi ton arkadaş problemi nispet yapmalar küsmeler vs vs ben hatta oturur ağlardım uzun süre neden ben böyleyim diye herneyse sen bir şekilde onlara zayıf olduğunu hissettirmişsin onlarda bunu bir güzel kullanıyorlar bu sadece bu olay için geçerli değil hayatın boyunca bu böyle olacak ama sen eğer umursamaz bir tavır içine girer yani gayet rahat mutlu huzurlu tavırlar içine girer ve canını sıkan kişileri görmezden gelirsen seni temin ederim ki bir süre sonra yanına gelip onlar konuşacak senle ya da bir daha seni rahatsız edecek bakışlarda bulunmayacaklar bu değişmez bir kuraldır şimdi sen onların eline koz verdin, nasıl olsa sinir ediyoruz onu diyerek daha çok üstüne gelirler ama sen sakin ol canım, böle 1 hafta dene bak neler olacak ayrıca siteden ego güven güçlendirici telkini indiirip dinlemeye başla kısa sürede etkisi göreceksin emin ol, bizler nasıl davranırsak karşımızdaki kişilerde bizim aynamız olurlar bunu sakın unutma pazartesi okula gittiğinde yüzüne kocaman bir gülümseme kondur, tavırların rahat olsun, o kişiler yokmuş gibi davran ya da illada konuşacaksan sanki hiç onlardan yana bi rahatsızlığın yokmuş gibi kendinden emin ol bi süre sonra bu sende alışganlık olacak ve farklı davranacaksın ah keşke sen yaştayken birileride bana bunları sölesydi süper işe yarıyor çünkü, ayrıca sürekli hatta aynaya bakarak " BEN KENDİMİ SEVİYORUM, ONAYLIYORUM, AFFEDİYORUM" demen her sorunun için başlnagıç olumlaması olacaktır. |
| |