12-06-2011, 12:46 PM
|
#8 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ozlmin gunlugu Özlemciiim hayırlı olsun günlüğün. Çok güzel, bol değişimli ve gelişimli paylaşımların olur inşallah.
Bu dalgalanma, baş ağrıları, ağlama hissi falan geçecek. Sen kararlı ol ve değişimi istemeye deavm et!
Annenin kullandığı o ifade için üzüldüm. Asla böyle cümleleri kendine dert etme. Önemli olan başkalarının değil((aileden bile olsa) senin kendini nasıl gördüğün, nasıl algıladığın. Sen kendin hakkındaki düşüncelerini önemse. Çünkü başkalarının düşüncelerini gereğinden fazla(ki bu her dedikleri oluyor) önemsersen bir süre sonra onların düşüncelerine inanırsın. Onlar senin gerçeğin olur. Oysa kimse seni senden iyi tanıyamaz. Senin anlattığın kadar, içini insanlara açtığın kadar insanlar seni tanıyabiliriler.
Telkinlerin yanında farkındalığını artıracak yazı ve kitaplar okumak çok faydalı olacaktır. En azından yavaş giden süreçleri hızlandırabileceğini düşünüyorum. Aslında öğrendiğimizi hiç birşeyi unutmuyoruz. Öğrendiklerimizin nerde ne zaman işe yarayacağı hiç belli olmuyor.
Yüzünde gülümseme eksik olmasın :)))
Pozitif kal, mutlu kal,
Çooook güzel bir gün diliyorum canım... |
| |