Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   Yeniden başladım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/623775-yeniden-basladim.html)

wil 22-11-2013 08:52 PM

Yeniden başladım

Telkinleri daha önce de dinlemistim ama hem onerildigi sekilde degil hem de pek duzenli degil yeniden basladim umarim bu sefer bu işi duzgun yaparim cunku faydasi oluyor.Sadece geceleri dinliycem sartlardan dolayi ve doga versiyonlarini sucluluk duygulari ve ego guclendirici ile basladim.Saygilar:)

Ali1 22-11-2013 09:59 PM

Cevap: Yeniden başladım

eski versiyonlarınımı dinliyosun yenilerinimi

wil 10-12-2013 09:57 PM

Yenilerini sanirim,yeni indirdim cunku :)

sweeet 10-12-2013 10:02 PM

faydasını görmenizi temenni ederim.
Sevgiler.

wil 18-12-2013 10:23 PM

Telkinleri dinlemeye baslayali 8 gun oldu.Kesinlikle degisim var.Cok pozitif hissediyorum,icimde bir uyum ve guc var.Boyle hissediyorum,simdilik bu kadar.Degisimler netlestikce buraya yazacagim,sevgiler...t678

Ali1 18-12-2013 11:04 PM

sizin adınıza çok sevindim :)) ben 2. 21 güne başladım ve başladığımdan beri önerildiği şekilde dinliyorum hala küçücük bi etki bile yok :( ama umudumu kesmiyorum yinede fevam :)

pinky9 19-12-2013 01:08 AM

Ali bey telkinleri dinlemeye başalamadan önce ' telkinlerden en yüksek faydayı elde etmeyi seçiyorum' gibisinden cümleler söyleseniz :)

wil 20-12-2013 09:29 PM

Bugün sitede okudum,telkinler iştah açabiliyormuş benim iştahım son 10 gündür açık belirgin şekilde.Ve dik yürüyorum.Bu bilgileri sizinle paylaşmak istedim.y789 Bu da etkileri gördüğümü gösteriyor sanırım.Bu yüzden seviniyorum.music45Ayın 24 ünde kilo verme telkinini ekleyeceğim,bir hafta sonra da sosyallik arttırıcıyı.Bakalım onlar nasıl etki edicek?Sabırsızlanıyorumsevincli Şimdilik bu kadar..sevgiler...

wil 22-12-2013 09:20 PM

Telkinlerin sindirim sistemimi de hızlandırdığını fark ettim.smil56 Baş ağrısı dışında bütün etkileri yaşıyorum,ağlama hissi de oluyor ama genelde geceleri ağlıyorum bunun sebebi nedir acaba bilen varsa yazabilir mi?
İçimden atıp kurtulmak istediğim çok şey var ama öyle hüngür hüngür ağlayıp da rahatlayamıyorum nedense,tutuyorum kendimi galiba.Bu yaza kadar kilo vermiş ve sosyal anlamda biraz açılmış olmayı hedefliyorum.Allahım lütfen bu sefer olsun96kllütfen..ama bu sefer düzenli dinliycem telkinleri sabırsızlanıp birbirine karıştırmıycam,çok sayıda dinlemiycem bisiklet Kararlıyım sorunlarımdan kurtulucamk8908

sweeet 22-12-2013 09:56 PM

illa hüngür hüngür ağlamanıza gerek yok. Benim de bazen sadece gözlerim dolar bazen tek bir yaş süzülür. Ağlamak güzeldir. Şifadır, arınmadır. Tüm etkilerin görülmesi de şart değil. Sabırlı ve kararlı olduktan sonra başaracağınıza eminim. Sevgiler.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 PM.