Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/623851-mudurum-beni-rezil-etti-arkadaslarimin-icinde.html)

CHAOS 24-12-2013 04:20 AM

Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde

Bu kesinlikle aşırıya kaçmış bir davranış.

Eğer hazır cevap ve anında karar verebilen biri değilseniz, bir sonraki sataşmasına hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim. İş hayatı rekabet odaklı olduğu için, karşınıza sürekli bu tarz insanlar çıkacaktır. Eğer sessiz kalırsanız sömürülmeye başlarsınız. Önlem alın ama geçiştirilecek basit hareket ve konuşmalar değil sağlam yaptırımlar olsun.

Sizin yerinizde olsam - erkek olduğum için - muhtemelen sert bi tartışma çıkardı, hatta fiziksel şiddet dahi uygulardım. Doğal olarak bayan olmanız burada avantaj. Yapılan davranış sözlü tacize giriyor. Hemcinsiniz olmadığı için de hukuki getirisi daha ağır olacaktır.

blondish_girl 24-12-2013 02:15 PM

Alıntı:

CHAOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848415)
Bu kesinlikle aşırıya kaçmış bir davranış.

Eğer hazır cevap ve anında karar verebilen biri değilseniz, bir sonraki sataşmasına hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim. İş hayatı rekabet odaklı olduğu için, karşınıza sürekli bu tarz insanlar çıkacaktır. Eğer sessiz kalırsanız sömürülmeye başlarsınız. Önlem alın ama geçiştirilecek basit hareket ve konuşmalar değil sağlam yaptırımlar olsun.

Sizin yerinizde olsam - erkek olduğum için - muhtemelen sert bi tartışma çıkardı, hatta fiziksel şiddet dahi uygulardım. Doğal olarak bayan olmanız burada avantaj. Yapılan davranış sözlü tacize giriyor. Hemcinsiniz olmadığı için de hukuki getirisi daha ağır olacaktır.

hazır cevap ve anında karar verebilen biri degilim
ama öyle olmam gerek
yoksa sömürmeye devam edicek beni anlaşılan

maviinci 24-12-2013 05:49 PM

öyle olman gerek değil. git dava aç görsün gününü. evet, bir avukatla konuş.

mehtap1606 24-12-2013 06:26 PM

Telefonunda ses kayıt yok mu? se ve görüntü kaydı yapıp sweet arkadaşımızın dediği gibi mobbing davası açabilirsin.
Bu tip insanlara prim çok verilmiş ve üzgünüm sen de bu kişilerden birisin, sessiz kaldığın sürece de bu tip insanlar sen ve senin gibi iyi niyetli sessiz insanların üzerinden kendi egolarını şişirmeye sonsuza kadar devam edecek .

mehtap1606 24-12-2013 06:28 PM

ses ile video sağlar
MİKROFON
Renk Video ve Ses Kaydı
KAMERA + 8GB SD KART HEDİYELİ KALEM KAMERA GittiGidiyor'da 98732391

mehtap1606 24-12-2013 06:30 PM

bak yukarıda verdiğim linkten kalem kamera sipariş verebilirsin 60 tl sadece. Kalem olduğu için dikkat de çekmez adam etrafındayken kaydı açarsın elinde tutarsın yada yakana asarsın. hadi bu kadar insanı üzme ve şu adamın hakettiği dersi ver derim ben.

mehtap1606 24-12-2013 06:34 PM

bak mobbing davası açmak da artık zor değil
incele bu linkleri bilgi edin,
Mobbing - İş akdinin feshi

Av. Kemal Altuğ Özgün
İşyerinde Mobbıng Ve Mobbıngin Hukuki Değerlendirmesi - Hukuki İncelemeler Kütüphanesi

Avukata yazıp ücretsiz danışabilirsin, link aşağıda;
Türk Hukuk Sitesi Forum Alanları - Yazarla İletişim

mavipapatya 25-12-2013 12:05 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 848423)
Telefonunda ses kayıt yok mu? se ve görüntü kaydı yapıp sweet arkadaşımızın dediği gibi mobbing davası açabilirsin.
Bu tip insanlara prim çok verilmiş ve üzgünüm sen de bu kişilerden birisin, sessiz kaldığın sürece de bu tip insanlar sen ve senin gibi iyi niyetli sessiz insanların üzerinden kendi egolarını şişirmeye sonsuza kadar devam edecek .

kesinlikle katılıyorum adamın amacı tamamen kendini kanıtlama, egosunu tatmin etme çabası ve bunun için de maalesef seni seçmiş. Naçizane tavsiyem neden benle uğraşıyorsunuz demek yerine net bir şekilde tavrını koyman bu şekilde davranmasından hoşlanmadığını söylemen ve eğer devam ederse arkadaşların da dediği gibi gerekenleri yapacağını bildirmendir.

CHAOS 26-12-2013 02:44 PM

Eğer iş yerinde görüntü almak yasalsa, arkadaşın da tavsiye ettiği gibi kameraya kaydedin. Bence de böylesi daha iyi olur. Güvenlik kameralarının olduğu bir yerde, gizli çekim yapmanın çok ta suç olacağını sanmıyorum- kötü amaçlı kullanmadığınız sürece.

maviinci 28-12-2013 12:27 AM

baktın olmuyor, istanbuldaysan adres ver müdürünle gelip ben konuşuyim anladığı dilden. dağıtırım y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM.