![]() |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde Bu kesinlikle aşırıya kaçmış bir davranış. Eğer hazır cevap ve anında karar verebilen biri değilseniz, bir sonraki sataşmasına hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim. İş hayatı rekabet odaklı olduğu için, karşınıza sürekli bu tarz insanlar çıkacaktır. Eğer sessiz kalırsanız sömürülmeye başlarsınız. Önlem alın ama geçiştirilecek basit hareket ve konuşmalar değil sağlam yaptırımlar olsun. Sizin yerinizde olsam - erkek olduğum için - muhtemelen sert bi tartışma çıkardı, hatta fiziksel şiddet dahi uygulardım. Doğal olarak bayan olmanız burada avantaj. Yapılan davranış sözlü tacize giriyor. Hemcinsiniz olmadığı için de hukuki getirisi daha ağır olacaktır. |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde Alıntı:
ama öyle olmam gerek yoksa sömürmeye devam edicek beni anlaşılan |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde öyle olman gerek değil. git dava aç görsün gününü. evet, bir avukatla konuş. |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde Telefonunda ses kayıt yok mu? se ve görüntü kaydı yapıp sweet arkadaşımızın dediği gibi mobbing davası açabilirsin. Bu tip insanlara prim çok verilmiş ve üzgünüm sen de bu kişilerden birisin, sessiz kaldığın sürece de bu tip insanlar sen ve senin gibi iyi niyetli sessiz insanların üzerinden kendi egolarını şişirmeye sonsuza kadar devam edecek . |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde ses ile video sağlar MİKROFON Renk Video ve Ses Kaydı KAMERA + 8GB SD KART HEDİYELİ KALEM KAMERA GittiGidiyor'da 98732391 |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde bak yukarıda verdiğim linkten kalem kamera sipariş verebilirsin 60 tl sadece. Kalem olduğu için dikkat de çekmez adam etrafındayken kaydı açarsın elinde tutarsın yada yakana asarsın. hadi bu kadar insanı üzme ve şu adamın hakettiği dersi ver derim ben. |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde bak mobbing davası açmak da artık zor değil incele bu linkleri bilgi edin, Mobbing - İş akdinin feshi Av. Kemal Altuğ Özgün İşyerinde Mobbıng Ve Mobbıngin Hukuki Değerlendirmesi - Hukuki İncelemeler Kütüphanesi Avukata yazıp ücretsiz danışabilirsin, link aşağıda; Türk Hukuk Sitesi Forum Alanları - Yazarla İletişim |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde Alıntı:
|
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde Eğer iş yerinde görüntü almak yasalsa, arkadaşın da tavsiye ettiği gibi kameraya kaydedin. Bence de böylesi daha iyi olur. Güvenlik kameralarının olduğu bir yerde, gizli çekim yapmanın çok ta suç olacağını sanmıyorum- kötü amaçlı kullanmadığınız sürece. |
Cevap: müdürüm beni rezil etti arkadaşlarımın içinde baktın olmuyor, istanbuldaysan adres ver müdürünle gelip ben konuşuyim anladığı dilden. dağıtırım y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |