20-08-2014, 02:36 PM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
14 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim de hayatım değişti Alıntı: Güllügo Nickli Üyeden Alıntı
Burada herkesin mükemmel hayat hikayelerini gördüm. Bu site ile 2-3 ay önce tanıştım. İlk girdiğimde böle değişimler bana göre değil sanırım ben asla böyle olamıcam dedim ama sonra benim de hayatım çok değişti. Ve blog tarzında bunları bu sitede paylaşmya karar verdim. hayat hikayemin birinci bölümü yazıyorum sizlere şimdi. Öncelikle 28 yaşımda 1.65 boyunca maalesef 93 kilo bir bayandım. Ömrüm boyunca kiloları olmasa aslına yüzü çok güzel kız, şişman olması elleri tırnakları ne kadar hoş çok çekici bir kız gibi laflara maruz kaldım. Aslında insanlar bu sözleri beni onore etmek için sölediklerini sanıp her adımda beni daha çok kırdılar. İlkokulda arkadaşlarımın şişko patates diye dalga geçtiklerini, öğretmenlerimizin kimse dış görünüşü ile yargılanamaz diye onları uyardıklarını ve kapı arkadalarında annemle bu kızın obezitesine bir çare bulun dendiğini duydukça kendimde soğudum. Kilo benim çok eski bir düşmanım. Hayatım boyunca hiç voleybol oynayamadım mesela. Ya da yerden yüksek ve ebelemeç gibi oyunlarda hep ben yandım. Hiç diğer kızlar gibi zara'da indirim varmış diye sevinemedim. Türkiye'de sınırlı sayıda ve çok demode tasarımları olan mağazalardan giyindim. Bir ara boyfriend jeans modası oldu da üstüne kocaman bir t shirt giyip tarzım buymuş gibi davrandm. Ama tabi hipopotam vücudumu ne kadar saklayabilirdim ki. Bir de bizim ailede kilo sorunu yok. Bende bu sorunun olma sebebi küçükken annem hep çalışıyordu. Düzgün yemekler yemiyordum hep ekmek hep karbonhidrat hep makarna ile geçiyordu ömrüm. Ah neyse çok eskilere gidince oralardan çıkamadım. 2 ay önce başlayan serüvenimde herkesn yapma sağlığınla oynama dediği halde bazı cesaretler gösterdim ve şu an 73 kiloyum. Evet hala gerekenin biraz üstünde kilom var ama vermeye devam ediyorum ve yedek planlarım var. Blogların raconundandır her şeyi bir anda yazmamak. Hadi biraz merak edin sonra ben zaten tüm ayrıntılarla başınızı şişiricem çok öpüyorum hepinizi. | Biz hala hikayenin devamını bekliyoruz burada. Bence cezaevine düştün ordakilerle birlikte ölüm orucu tutarken bu kadar hızlı zayıfladın?? yoksa başka ihtimal gelmiyor aklıma?? |
| |