20-11-2014, 08:41 PM
|
#10 (permalink)
|
Super Moderator
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: arkadaşa bağımlı olmak Alıntı: oznr00 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim.Bende bağımlı olmaktan kurtulmak istiyorum.Ama ondan ayrı takılırsam doğal olamıyorum kendime güvenim gidiyor.İnsanlara karşı daha az doğal daha fazla yapmacık davranıyorum. | Sevgili oznr00;
Benim düşünceme göre ise her yaşın ayrı problemleri olduğudur. Her yaşın, her zamanın ayrı ayrı sıkıntıları oluyor. Bir kaç yıl sonra belki de bu yazdıkların sana çok sıradan gelecek.
Telkinleri dinledikçe kendinde bir değişim gerçekleştirebilirsin. Ayrıca, kitap okuyarak, film izleyerek, müzik dinleyerek ruhsal dünyanı zenginleştir.
Bende lise yıllarında çok ezik bir tiptim. O yüzden burada yazan arkadaşlarımın duygularını çok iyi anlıyorum. Benim sorunum buna yakın bir şeydi, hiç birini sevmediğim bir grubun içerisindeydim. Onlardan ayrılamıyordum çünkü boşta kalıyordum ama onların yaptıklarını tasvip etmiyordum. Dolayısı ile onlara uymadığımdan dışlanıyordum.
Şu an bunları düşündükçe kendime hayret ediyorum. Neden o kadar eziyete katlanmışım, neden o insanlardan ayrılmamışım şaşırıyorum. |
| |