07-09-2015, 09:06 PM
|
#12 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 231
127 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benim hikayem yeni başlıyor :) Bugünlerde tekrar duygu taşmaları yaşıyorum. Sevgilimle şuan birlikteyiz ama bundan tam 4 gün sonra bizi uzun bir ayrılık bekliyor. 4 ay kadar. Zor olacak çünkü tüm yaz boyunca da görüşemedik. Ama onun sevgisini her zaman hissediyorum bana güç veren bu. Kariyerinde olumlu gelişmeler oluyor. Ona gitme diyemezdim. Onun adına çok sevindim. Kendi adıma azıcık üzüldüm. Onu göremeyeceğim diye. Ama böyle bir konuda bencillik olmaz diye düşündüm. Zaman çabuk geçiyor. Neleri atlatmadık ki. Bu 4 ay kadar süre içerisinde tamamen kendimi değiştirmeyi planlıyorum. Dersler, kariyer, kişisel gelişim ve bir çok konuda. Onun tekrar karşısına çıktığımda onu şaşırtmak istiyorum.
Buraya yazınca nedense rahatlıyorum, hafifliyorum :)
Bu arada para konusunda olumlamalarım devam ediyor. Bu yaz staj yaptığım firmadan part time iş teklifi aldım. Hiç beklemiyordum. Şaşırdım biraz :) Ve bir kaç gün önce beklediğim bir paranın tam 2 katı geçti elime :) Galiba çekim yasası işliyor :)
Haydi herkes enerjisini kullansın. Somurtup oturmak, yapamıyorum demek yok.Asla imkansız diye birşey yoktur :) Atın kelime haznenizden bu kelimeyi.
Bu arada kariyer konusunda ise kpss ye girecektim. Aslında ben çok istemiyordum. Sevgilim gir diyordu. Artık ona ve ailemede söyledim. Kpss'ye hazırlanmayacağım. Mesleğim gereği devlette biraz sanki körelirim gibi geliyor. Yüksek lisans yapıp aynı zamanda özel sektörde çalışmak istiyorum. Çok yakında hedef günlüğümüde oluşturacağım.
Birde bugün hafif bir öfke patlaması yaşadım galiba ama çok hafif ve inanır mısınız. Farkındaydım. İçimden bir ses dur dedi. Bilinçli olarak biraz devam ettim sonra ise durdum. Artık daha sakinim. Bir çok şeyi düşünmüyorum. Düşünmediğim için başıma gelmiyor. Bu çok güzel. En önemlisi ise sinirlenmiyorum fazlaca.
Galiba yavaş yavaş değişiyorum.. |
| |