Öncelikle günlük konuşmandan başlayabilirsin mesela kullandığın tüm olumsuz kelimeleri atabilirsin hayatından. Hayatımız konuşmalardan ve düşüncelerden oluşuyor. Gelişen olaylar bu 2sine göre gelişiyor.
Kendini sevmelisin. Kendini kabul etmelisin. Hiç bir insan çirkin değildir. Neden çirkin olduğunu düşündüğünü bir düşün. Bir yerde insanların olumsuz davranışlarına kırıcı sözlerine rastlamış olabilirsin.
İnsanlar konuşur hep konuşur. Öylesine konuşur bazen tüm hayatımızı zehir eder. O yüzden başkalarının düşüncelerini önemsememeyi öğrenmeliyiz.
Toplumumuzun bir güzellik kalıbı var aaa sen 34 bedensen güzelsin burnun küçükse güzelsin, gözlerin renkliyse güzelsin, yüzünde lekeler yoksa güzelsin daha bir çok şey ama bunların sadece birini bulundurmak yetmiyor hepsini birden bulundurman gerek :) Ne kadar komik değil mi ? :) Ama unutmaman gereken bişey var fiziksel özelliklerin seni sen yapan özelliklerdir. Sen onlarla bir bütünsün. Bende eskiden kendimi çirkin bulurdum hatta çok çirkin. Ama artık çirkin olmadığımı biliyorum. İnsanlara nasıl bakmak istersen öyle görürsün :)
Kendi olumlama cümlelerin olsun. Bir kağıda yaz ve günde 3 - 4 kere onları oku. Bunu 1 ay boyunca yap. İnanmaya çalış yazdıklarına.
İç ses konusunda şuan bende o aşamadayım :) Temizlenmeli tüm olumsuz düşünceler :) Yapabileceğimize inanıyorum :) Sevgili sweet bana bu konuda
PARAPSİKOLOJİ: FARKINDALIK bu yazıyı önermişti. Farkındalık yazısı ama içinde bir çok şey bulunduruyor. Okumanı tavsiye ederim.
Telkinlerle duruşun, göz temasın, konuşmaların hepsi değişecek :) Daha rahat olacaksın. Buna inan ve çabala :) Huzur daima yoldaşın olsun :)