Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Hikayeleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/)
-   -   subliminal telkin hazırlama (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/626138-subliminal-telkin-hazirlama.html)

bilaltr 05-06-2017 03:39 PM

subliminal telkin hazırlama

sanırım bu site yaklaşık on senelik ve hala nasıl subliminal telkin hazırlanır diye bir başlık yok..kendi telkinimi kendim yapmak istiyorum..mesela altbilincime olm bilal çok piçsin telkinini sokmak istiyorum belki...ingilizce sitelere girdiğimde herkes subliminal hazırlama tekniğini web sitelerinden veya youtubeden gösteriyor, hoş ingilizce bilmiyorum...türkçe tek bir kaynak yok..sanki devlet sırrı..

ikincisi özel cd'ler çok pahalı, hadi pahalı bari mobil ödeme seçeneği koyun siteye..mobilden ödeme yapalım..hoş ekitap sitelerinde de bu seçenek yok..çok geri kalmış bir ülkeyiz ama bilinç altımız maşallah süper değil mi?

üçüncüsü sigarayı bırakma telkinini dinlememe rağmen bırakamadım..teknikte ve uygulamada ve telkinlerde sorun olduğunu sanmıyorum..ama bilinçaltıma verilen cümlelerde sıkıntı var galiba..mesela sigaraya bırakmazsan adam değilsin cümlesini duymak istiyorum ben..hoş kendi cümlemizi hazırlayıp ona göre hazırlatabiliyoruz ama ben cümlelerimi etik bulmuyorum ve utanıyorum atakan beye göndermeye..bunun için biri şu subliminal telkin nasıl yapılır öğretsin Allah aşkına..merak etmeyin satmayacam telkinleri..

yorumlarda her türlü hakaret serbesttir umrumda değil :D

MuminOKAN 05-06-2017 10:36 PM

Cevap: subliminal telkin hazırlama

Merhaba, sorularınıza sırayla cevap vereyim.
1.) Telkinlerin nasıl hazırlandığı hakkında pek bilginiz olmadığı aşikar, madem yurtdışı siteler yardımcı oluyor, ingilizce öğrenmeyi deneyin.
2.) Mobil ödeme seçeneği dediğiniz gibi ülkemizde pek fazla kullanılmayan yada tercih edilmeyen bir sistem.
3.) Bu konuda Atakan bey ile iletişime geçebilirsiniz.

bilaltr 05-06-2017 11:21 PM

ingilizce öğrenmeyi 7 yaşından beri deniyorum,öğretemediler;suçlu onlar..

MuminOKAN 05-06-2017 11:27 PM

Alıntı:

bilaltr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860771)
ingilizce öğrenmeyi 7 yaşından beri deniyorum,öğretemediler;suçlu onlar..

Amaç, Suçlu aramaksa, hiçbir işe kalkışmamak gerek.

surgeon_pacha 23-12-2018 04:15 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860769)
Merhaba, sorularınıza sırayla cevap vereyim.
1.) Telkinlerin nasıl hazırlandığı hakkında pek bilginiz olmadığı aşikar, madem yurtdışı siteler yardımcı oluyor, ingilizce öğrenmeyi deneyin.
2.) Mobil ödeme seçeneği dediğiniz gibi ülkemizde pek fazla kullanılmayan yada tercih edilmeyen bir sistem.
3.) Bu konuda Atakan bey ile iletişime geçebilirsiniz.

Adam burada bir sorundan bahsediyor. Hem çözüme kavuşması için bir yardımın olmuyor hemde utanmadan akıl veriyorsun be ingilizce öğren falan. Hayırdır kimsin sen.
Yurtdışında insanlar bildiklerini saklamıyor ortaya döküyor. Bizim insanımız birşey bilince hemen saklıyor başkası öğrenmesin diye.
Adamın dediği doğru 12 yıl hatta 13 yıllık bir forum sitesinde kendi alanında yapımı hakkında bir bilgiye adam gibi ulaşılmıyor bu sitede. Neden çünkü herkes bilgi saklıyor.
Birde utanmadan ingilizce öğren diyorsun. Bilgi saklıyoruzu göz ardı ediyorsun ama adamın ingilizce bilmemesini gözardı etmiyorsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 PM.