Bu siteyi ilk gordüğümde pek ciddiye almamıştım. ancak foruma üye olup iki mp3 ü indirdil esasen ney e karşi büyük ilgi duyduğumdan ego güçendirici ve kendine güven telkinlerinin ney versiyonlarını indirmiştim.
Öncesini anlatayım.
*telkinleri dinlemeye başlamadan once genellikle toplu ortamlarda bulunmaktan kaçıırdım. bulunmak gerekiyorsada herkesten once gelip ortamın benden onra kalabalıklaşması tedirginliğimi hafifletmek için başvurduğum bir çare idi.
mesleğim itibarı bulunduğum resmi dairelerde genellikle kısık sesle muhatabımın duyabileceği ses tonu ile konuşur şakalaşmaktan vs uzak dururdum.
*Sabahları erken kalkamamak geceleri de yalnızlığın verdiği rahatlık ile geç yatmak gibi alışkanlıklarım vardı. çok fazla bilgisayar oyunu oynardım.( laf aramızda iyi oynarım
)
telkinleri dinledikten sonra erken kalkmak,geceleri rahat uyumak, bulunduğum resmi yerlerde ilgi çekecek davranışlardan kaçınmamak, yüksek sesle konuşmak, şakalaşmak, tavır olarak göze batar hareketler yapmak gibi değişikleri 4. günde farkettim. hatta bazen "ya ben ne yapıyorum " gibi fikirlere de kapıldım. Ancak işlerime daha bağlı olmam umut dolu olmam ve çalışma azmini farketme neticesinde telkinlerin etkisini anlayınca donüp üye oldum.
Başlangıçta bu nasıl oluyor ne sebeple oluyor diye dusun düşünsemde şimdi pek umursamıyorum. inan memnuniyet verici bir durum bakalım ileriki zamanda yaşadığım yeni gelişimleri bu başlık altında bir günlük misali aktaracağım belki çelişkide kalmış arkadaşlara faydası olur.
şunu söylemeliyim ki ben başlangıçta etkili olacak gibi bir hisse kapılmamıştım. Hatta ne dinlediğimi umursamamış sadece ney dinliyorum bilinci ile hareket etmiştim.
bir farklılık daha winamp listenize bu müzikleri ekledikten sonra araya rastgele bir mp3 koyun. o mp3 çalmaya başlayınca bir farklılık duyuyorsunuz. ve bu müzikleri diğerlerinden rahatça ayırt edebiliyorsunuz.
Herkesin faydalanması dileklerimle... super super super