Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Başlıksız

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Başlıksız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gülmekten bi hal oldum burda kesinlikle anladım şimdi işte...e bu dili biliyonda niye konuşmuyon???aşkolsun yaaaa......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Başlıksız

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-03-2007, 06:08 PM   #31 (permalink)
Çevirmen

lalezar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 249 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lalezar is an unknown quantity at this point
Standart Başlıksız

gülmekten bi hal oldum burda
kesinlikle anladım şimdi işte...e bu dili biliyonda niye konuşmuyon???aşkolsun yaaaa...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

lalezar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2007, 06:26 PM   #32 (permalink)
Üsteğmen

22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Başlıksız

En temel anlaşma diline indim madem daha iyi anlaşılıyor. ehehe

Hani biraz da ingilizce biliyoruz ya onu da araya katayım demiştim, lerzan benden önce kelimenin köküne girmiş.

Mesela
what are you doing? dediğimizde normal soruyormuşuz
what the hell are you doing? dediğimizde biraz kızgın oluyormuşuz.
what the f..k are you doing? dediğimizde sinirden çıldıracak ve ortamlara dehşet saçacak oluyormuşuz.
bu sitede geçen bir film nedeniyle de what the bleep kalıbını da öğrenmiş bulunmaktayım ki ne kadar mutluyum bilemezsiniz.

Aguu!

Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2007, 06:46 PM   #33 (permalink)
Üsteğmen

22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Standart Başlıksız

Aslında o dili de unutmuşum. Üzerinden çeyrek asır + geçince.

Ben de bu dili bilen bir arkadaştan yardım aldım. Aslında öyle bir niyeti yoktu ama.

Sordum bu ne demek. Dedi "agu".
Sordum şu şu ne demek. Dedi "aguuu. guuugguuu. muugguuu, guu. gugu agumugu magu."

Hani tam da manasını bilmiyorum. Çocuğun dediğine güvenip te yazdım. Belki karnım aç, mama istiyorum demiştir. ya da what the bleep falan işte.

Yanlış birşeyler dediyse ifadesini yazılı ortamda alayım.
Alt 19-03-2007, 11:12 PM   #34 (permalink)

8 Mesajinıza toplam 16 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
abuseyif is an unknown quantity at this point
Standart Başlıksız

kardeşim yazını okuyunca insan bu kadar boş yaşayabilirmi dedim sen nerden gelip nereye gittiğini sorsana kendine yazık kabrin ötesinde ne var bunu araştır artık inançsızların ortaya attıkları fikirler çürütüldü ıspatlanmış hak olan bi
r gerçek var bizleri ebedi bir hayat bekliyor artık bu herkesi tatmin edecek şekilkde ıspatlanmıştır sana tavsiyem boşa yaşamadığını öğrenemenm ve risale_i nur okuman o zaman yani yaratılış amacına uygun yaşayınca bütün dertlerin biter yahu o deeiğin plazmayı daha ne kadar izleye bilirsin hayat geçiyor bütün bu mükemmellikler boşunamı çevrene bak
abuseyif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-03-2007, 11:20 PM   #35 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Forum Kuralları

Merhabalar Abuseyif;
Aslında özelden yazacaktım sana ancak tekrar hatırlatmış olayım tüm üyelerimize.
Forumda din ve siyaset ile ilgili yazilar yazmak yasaktir.
Bu kuralimiza hassasiyet gösterilmesini rica ediyorum.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-03-2007, 01:02 AM   #36 (permalink)
Üsteğmen

Standart Başlıksız

İlk başta başımdan kaynarsular inmiş gibi oldu ama yinede teşekkür ederim. Eleştiren olduğun kadar eleştiriye de açık olabilmelisin (Kendime)

Her zaman savunduğum bir fikir vardır.

Bir insana doğruları öyle bir anlatırsın ki o adam ne seni ne de doğrularını kabul eder.
Bir insana yanlışları öyle bir anlatırsın ki o adam yanlış olduğunu kalbini kırmadan karşılıklı fikir teatisi içinde anlatır. Kalp kırmadan. Dostluk bu temeller üzerinde gelişebilir. Dostluk din kardeşliği değildir. İnsanların kardeşliğidir.

Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştasın ve onun oradakilerin kılına bile dokunmadığını ve ibadetlerinde özgür olduklarını söylediğini bilmelisin.

Öncelikle Sn.Admin'in sözleri üzerinde durmak istiyorum. Din ve politika ilgili yazıların olmadığı şeklindeydi.

Kesinlikle doğru(mu?) Çünkü biz aşırılıkları nasıl başarabiliyorsak çok iyi bir şekilde beceriyoruz. Abuseyifin daha çocuk olduğu dönemlerde insanların birbirlerinin kafasını gözünü nasıl parçaladığını çok gördük. İyi ki abuseyif o zamanları görmedin. Ve biz bunu güzellikle halledemeyen illa bir şekilde aşırı tepkilerle ortaya koyan bir milletiz ve bir şekilde yargılarımız o kadar kuvvetliki zamanında cennet tapusu da dağıtıldı (canlı şahidi de var) cehenneme bilet veren de. Ama propaganda benim defterim de yok. Ben söyleyeceklerimi insanların kafasına çivi ile çakmam. Direk bile söylemem. Kendilerinin anlamasını, anlam bulmasını ve benimsemesini isterim. Ben yolu işaret ederim. Güzellikleri göstermeye çalışırım. Ne reklam ne de propaganda.

Ben dindar insanlara kesinlikle ve hiçbir şekilde kötü bir laf söylemem. İnandığını yaşıyordur. Dinler ve öğretilerin amacı insanın eksikliklerini gidermek ve onu daha iyi bir donanıma sahip olması için eğitmektir. Bu yüzden kendi nefsini terbiye eden insanların, diğerlerine kendi fikirlerine karşı duruşlarına aldırmadan dostça yaklaşmalarını sevmişimdir. Hani vardır ya böyle mahallelerde kendi halince yaşayan, güleryüzlü ve bir o kadar bilge amcalar. Fikri aşılamazlar. Sevdirirler. Siz isteyerek yaparsınız. Çünkü kendinizde bir anlam bulursunuz. Diğer insanlarla zaten hiç bir problemim yok. Beni şucu bucu olduğum için değil insan olduğum ve onlarda bir değer bir anlam ifade ettiğim için severler. Sevmeyenim de vardır. Ama bana söylemediklerinde ben nedenini açıklayamadığımda nasıl kazanayım tekrar. Öyle arkadaşlarımla da tatlı dilli olarak izah ettiğimde durumu beni mutlaka anlamışlardır.

Politika konusunda söyleyebileceğim tek şey var. Ona buna kahrolsun demekle hiçbir yere gidemedik Cumhuriyet kurulalı beri. Kardeş çocukları, teyze çocukları, bu milletin çocukları hep birşeylerin el altından verdikleri ayarlarla kendilerini yedi durdu. Bir tek hedefim bağımsız ama her yönüyle, birlik ve gelişen bir toplum. İnsanlarla iletişimim bu yönde. Ben de kızıyorum, bağırıp çağırıyorum ama hiçbir insanın kanını dökmek için değil.

Bir hedefimiz varsa ilim irfan yolunda ilerlemek. Bir tek aksiyonum olabilir. Bir savaş olur 82 sene önce dün olduğu gibi ben de tarihin yazıldığı yerde kanımın son damlasına kadar harcarım, toprağı kıpkırmızı yapar kan çiçeklerini sularım. 12 gün sonra askerliğim bitiyor ama ben çağrılmayı bekleyeceğim ömrümün sonuna kadar. Milletim, bayrağım, ülkem için.

Gidin zapsuyu şiirini dinleyin, gidin şehitlerin şiirlerini okuyun. Başka politikamız yoktur bizim.

Abuseyif'im sana gelince. Boş yaşadığım konusunda çok haklısın. Ama yazdığın şeylerle değil. Bir kere daha oku kardeşim benim. "Yaradanın adıyla oku". Ben plazma tv si olan birisi değilim. Plazma tv'den nefret ettiğimi hayat amaçları bu olan insanları dinlemekten yorulduğumu zaten ilk yazımda yazıyorum be kardeşim. Lütfen bir kez daha oku. İspat edebilirsin ama insana görmek istediğinden fazlasını veremezsin. bu arada ben de evrim olmadığını biliyorum ama varsa da geriye doğru (bu konudan ve kişilerden muaf tutarım) olduğunu düşünmüşümdür.

Çözüm ise senin inandığın kişi midir onu hiç bilmem. Az biraz okumuşluğumuz var. Demek ki anlamamışımdır abuseyif. Sen hayatımdeğişti abinin yazdıklarından sonra belki bu sitede bu şekilde yazmazsın ama benim senin gibi senin yolunda ilerleyen gerçekten çok "kardeş" im oldu. Hani siz hoşgörülüydünüz, insanlara güleryüzlü yaklaşırdınız. Abuseyif, bizden değilsen onlardansın dediğin müddetçe bir yere gidemezsin. Dediğim gibi ben anlamamış olabilirim. ve sen aklınca yargılayabilirsin. Belki de doğrudur. Ben de senin dediklerini kendime çok söyledim. Çünkü ben boş ve boşlukta bir adamım. Sen bunu söyleyemezsin. Neden mi? Benim bunu kabul etmeyeceğimden değil. Ben bunu biliyorum zaten. Çünkü insanları kazanmak zordur. Kaybetmek kolay. Doğru yada yanlış tartışmam bir misyon varsa ve senin görevin anlatmaksa bunu tatlı dilinle insanlara yap. O kızdığınız misyonerleri git biraz seyret. Küfür edenleri mi ararsın, tehditleri mi. Ama ne yapıyorlar. Senin gibi yargıyı basıp mührü basıp göndermiyorlar. Bir kişi bile bizim için kardır.

Peygambere bir köye gittiklerinde çoluk çocuk taş yağdırdı. Ne oldu? Beddua etti mi? Yok. git ikarelerine sana ne anlatacaklar bakalım. Bu sitede dindar arkadaşlarımız da var. Namaz kılıyor, dinlerinin kurallarını icra ediyorlar. Diğer arkadaşları onlara bir şey diyor mu. En çok Allah kabul etsin diyorlar. Sen insanları evine döverek mi çağırıyorsun. Bir amacın varsa ve bunu başarabilmek için çalışıyorsan Allah aşkına sen böyle bir şey söylediğinde insanlara gerçekten inanıyor musun görevini yaptığına.

Affına sığınarak şunları da yazayım. Ben kimim hesabı.

Hoşgörünün yolundan git. Mevlana oku. Git abilerinden reçel kavanozunu otobüs hikayesini oku. Oku ama yargılama. Sen görevini yap o kadar. Anlayan anlar. Anlamazlarsa sen ne yapasın. Kimsenin üzerine kapıyı da çarpma. Adamın geleceği de varsa "burada misafirperverlik yokmuş karşılayanından belli" demesin.

Buradan son kez şunu yazayım. Ben iyi bir insan olduğumu söyleyemem. Kendini övmek yok bizim Korkunc kitapta. Forum muhabbetlerini tatlandırma amacıyla nikimize övgüler de düzmüş olabilirim. Ama sadece gülümseten hikayeler. İyi bir insan olmak için çalışıyorum. Boşlukları da doldurmaya. Belki ömür yetmez.

Sen de insanların boşluklarını taşla doldurma. Hangi fikri anlatacaksan elinde güllerle, yüzünde gülümsemeyle git. İnsanlar önce senin güzelliğini görsünler ki nedir bu gülümseme bu mutluluk bizimle de paylaşır mısın desinler. Gidipte al sana kitap diye adamın kafasına vurursan baştan kaybedersin.

Boşver Abuseyif. Yazdığın iki satır iki sayfa oldu. Ben birşeyler öğreniyorum ya sen.

Eminim ki güzel bir insansın. İnandığını da yaşa. Sadece yaptığını güzel yap. Benim için değil. Kendin için. En azından savunduğun fikir için.

Saygılarımla.

Not: Yazıma sululuk katacak yer bulamadım ben de buraya yazayım bari. Ya bu telkinlerden mi sitenin saygıdeğer ortamından mı yoksa Abuseyif'in güzelliğinden ve saflığından mı (Allah saflığını -güzel anlamda kullandım- bozmasın) böyle kendimi rahat hissediyorum. Yoksa normal zamanda belki Abuseyif kardeşimin kalbini de kırardım.

Hey ne oluyor. Bir diyaloğumuz var o kadar. Bu benim Korkunc olduğumu unutturmasın kimseye. Yok öyle kadayıf gibi jöle gibi. Hmmmmm
Alt 20-03-2007, 01:15 AM   #37 (permalink)
Üsteğmen

Standart Başlıksız

Bu yazıyı kim yazmış kardeşim. Yok öyle jölemsi yazılar. Kendini Korkunc yani ben göstermek için bir iki ek yapıp not şekline büründürmüş.

Kızarım ben öyle şeylere. Tahammülüm yoktur böyle şeylere. Ortamların en Korkunc'u benim.

Lütfen ilgililer ip numarasını alıp kendine Korkunc diyen sahtekarı bana bildirsinler.

Saygılarımla, arz ederim!
Alt 20-03-2007, 01:21 AM   #38 (permalink)
Üsteğmen

Standart Başlıksız

Arkadaşlara armağan edilir.

[youtube=425,350]pVG6lnYYbmo[/youtube]
Alt 20-03-2007, 07:58 PM   #39 (permalink)
Üsteğmen

Standart Başlıksız

Bkz. Mesajın solu

Korkunc
Üye
** (Üsteğmen. Mümkünse Sn.Admin tek yıldız yapsın. Ben teğmenliği daha çok seviyorum. Gerçekçi olsun.)

<<======== (Icon, avatar, logo, mesaj konusu)

Ben adaletten vazgeçmedim aldığım bir ekmeği bile paylaşırken. Öyle ki (bakın öyle süper anlatacağım ki oscar boşa gitmeyecek şaşkın) bu kadar.

Değil. Ben kesiyorsam ekmeği bırakırım arkadaşın önüne o seçer (Bıçak yoksa elimle koparırım bahtına ne düşerse). İşte ilginç bir durum çıktı ortaya. "Bıçak kimdeyse adaletin teminatı da odur". Vay be ekmekten bile çıkartırım kelimeyi. Hemen yazayım kapıma. Konunun özüne dönüp Korkunc lukları bırakalım.

Logo geçenlerde internetten bakmıştım adalet tanrıçanın ismine. Şimdi ismini unuttum ama tekrar bakıp da hayat hikayesini yazmak vardı. Neyse. Tesis miydi, terzi mi termit...tamam. Hatırımdan çıkmış.

Tesadüf işte gelmiş benim avatarım olmuş. Tesadüf ki konu oraya gelmiş.

Yani diyor ki meali:

Gözlerim kapalı ki görmem ben hiçbir şeyi, kefede doğru tartmıyor kılıçda baston olmuş yorulmuş artık o çağlardan beri bizim sakaların su sattığı durumdaki gibi elde kefe dolaşıyor. Kör olunca kılıçla yönünü buluyor. O kadar.

Durum raporu bu.

Mağdur. Hayat değil, adalet değil, insan.

Hayat dediğin odada adalet dediğin duvarda insan ne yapabilir. Teknik hikayeleri katmazsak ancak yumruklayabilir duvarı ki belki yıkılır da yeniden yapar. Ben çok yumruk attım o duvara da elimdeki kandan başka kar kalmadı. Sağlam işçilik!

Vazgeçmiyorum belki. Ama ağlamak da çözüm değil. Orası ağlama duvarı da değil. Paylaşamıyorum. Yaşamaya başlıyorum. Sonra bırakıyorum. Ben ses çıkarmak istediğimde tüp içten patlıyor ben duramıyorum. Ellerim kırık, benim de gözlerimde yaş oluyor. Üzülüyorum. gücüm de yetmiyor. Korkunc ta evrimini tamamlamadı henüz.

Ben ses çıkarmak istediğimde tüp içten patlıyor ben duramıyorum.

Neden devlette bir işe girmiyorsun diyorlar. Tek kelime ile cevap veriyorum. Sürerler.

Atarlar o körün önüne, bastonu diye kullandığını kaldırır, bize denk gelir. İkiye böler sonra tartar, tam ortadan bölmüş müyüm diye.

Sonsuz kısır döngü. Ühü ühüler hah hah ha lar (Erol Taş misali). Ne yazık ki.

Altı Nokta (bulunduğu tesis adalet tanrıçasının) (Özürlüleri muaf tutarım)
Alt 20-03-2007, 09:12 PM   #40 (permalink)
Üsteğmen

57 Mesajinıza toplam 165 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kadirayvaz is an unknown quantity at this point
Standart Başlıksız

Atakan bey; Forumda din,siyaset yasak demişsiniz.Çok çok doğru.Bu konular kişilerin özel hayatları ile alakalı.Buna sporuda eklemek gerekir diye düşünüyorum.(Özellikle futbol,son zamanda buna buz patenide eklendi malesef) Spor konusunda da insanlar istemeden de olsa birbirlerini kırıyorlar ve yanlış anlıyorlar.Çok şahit oldum bu durumlara.

Bookmarks