![]() |
Cevap: Çekirdek İnancı bulma ve Zayıflama Selam :) Çekirdeklerimi yemeye geldim |
Cevap: Çekirdek İnancı bulma ve Zayıflama ayyy güzeldi.iyiki geldin..iyi çitlemeler:):) |
Cevap: Çekirdek İnancı bulma ve Zayıflama çekirdekmi bayılırım :))) hadi yiyek :D bilgisayarım kitlenip duruyor benim ilgilendiğim sayfaları kısaca görebileceğim yer varmı aceba takip sorunu yaşıyorumda |
Cevap: Çekirdek İnancı bulma ve Zayıflama Alıntı:
|
Cevap: Çekirdek İnancı bulma ve Zayıflama Alıntı:
Abdullah Bey`in tecrubelerinden biri ve bir kez daha bize ``cekirdek inancin`` hayatimizin nasil da her anini etkiledigini anlatiyor.... Ben bu yaziyi ilk okudugumda acaba benim cekirdek inancim ne diye dusunmekten kendimi alikoyamadim... Cok profesyonel calisiyorlar bu yuzdendir ki mutlaka bu calismayi yaptirmak istiyorum... Ama onun icin de kendimi biraz yenilemem ve su andaki en iyi halimle gitmek istiyorum... Ona hazirliyorum kendimi, ki ne zaman ki duygusal olarak bunu gercekten isticem o zaman yardim isticem Abdulla Bey`den... Cunku ben kisinin kendi ``cekirdek inancini`` gercek anlamda bulup cikartabilcegine inanmiyorum, mutlaka tamamen bu inanc kalibinin yikilmasi icin disaridan profesyonel yardim alinmasi gerektigini dusunuyorum.... Ya sizin dusunceleriniz nelerdir bu konu ile ilgili olarak payasir misiniz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:36 AM. |