| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız echoo buraya da mı el attın. Her zamanki gibi güzel yaşanmışlık. Eline sağlık...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
28-12-2009, 02:53 PM | #21 (permalink) |
Yüzbaşı Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) echoo buraya da mı el attın. Her zamanki gibi güzel yaşanmışlık. Eline sağlık
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
Offline |
28-12-2009, 08:06 PM | #22 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 4
8 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) bu yazıyı okuduğumdan beri gülüyorum echoo allah senden razı olsun tekrar hayat yeniden hayat |
Offline |
29-12-2009, 12:26 AM | #23 (permalink) |
Üsteğmen Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) çok güzel.bende ne kadar sürede gerçekleştiğini merak ettim ilk,6 ay imiş kısa bi süre bende evlilik gibi büyük bi mesele için.
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. |
Offline |
29-12-2009, 09:05 AM | #24 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 12
76 Mesajinıza toplam 841 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) |
Offline |
30-12-2009, 02:35 AM | #25 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 45
20 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Bizlerle paylaştığın için gercekten cook teşekkürler. Yazan ellerin dert gormesin.. Cok guzel bir paylaşımdı cok keyif aldım inan .. Benim hayatımda da gerçekleşen ve adını daha sonra "çekim yasası" olarak öğrendiğim cok olaylar olumlu/olumsuz gerçekleşti.. okurken gozumun onunden filim seridi gibi gecti... Tekrar teşekkürler Echoo
__________________ "Kaderini değiştirmek istiyorsan, Önce kendin değişmelisin" |
Offline |
25-06-2010, 09:57 PM | #26 (permalink) |
Tesekkür: 17
11 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) cok uzundu okumadim mesaj yazdimki ilerde kaybetmeden okuyum cüss cav bela |
Offline |
25-06-2010, 10:44 PM | #27 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: Tekirdağ
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) bayıldım echoo okurken çoook keyif aldım canım, çok güzel ve sürükleyici bi şekilde anlatmışsın.. bu kadar uzun olmasına rağmen bi çırpıda okudum çekim yasasına sonsuz inancım vardı ama şimdi ilerde şüphe-korku gbi olumsuz düşüncelerin önünü kapamış oldum.
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında Ben de uzaktan baktım malum senli konulara Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . |
Offline |
25-06-2010, 11:25 PM | #28 (permalink) |
Yüzbaşı Üyelik tarihi: May 2010
Tesekkür: 0
624 Mesajinıza toplam 1,979 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) bende okudum aaay sahaneydi bekleyin hayallerim ! hamurlar bendeeee
__________________ Birisini arıyorsanız, yeryüzünde sizi de arayan biri var demektir. Eğer öyle olmasaydı siz de arayış içinde olmazdınız. |
Offline |
02-08-2010, 01:20 AM | #29 (permalink) |
Teğmen Üyelik tarihi: Aug 2010
Tesekkür: 13
14 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) okurken güldüm güldüm ağladım... çok güzel bi üslubunuz var hikaye çok uzun olmasına rağmen tek bi cümlesi bile sıkmadı beni. ben de çekim yasasının nimetleri ile aşık oldum, muhteşem günler yaşadım... ama artık o günlerin sonuna geldiğimi hissediyorum maalesef... galiba bir noktadan sonra gerçekten kaderin önüne geçilemiyor... ne kadar seni seviyorum, iyi ki varsın, iyi ki varız, ne olur beni affet desem de binlerce teşekkür etsem de olmuyor artık... Ne benim kırgınlıklarım onanıyor, ne de onunkiler... üstüne üstlük bir de hayat bizi ayrı yollara sürüklüyor.. ya da biziz "bize" bunu yapan... yine de hayatıma girdiği, onu tanıdığım için bir gün bile pişman olmadım... o beni daha çok ben yaptı... daha iyi bi insan yaptı... ilişkimiz henüz kesin olarak bitmedi ama sanırım bittiğinde aşkımızdan çok hayatımdan onun gibi bi insanın çıkıp gitmesine üzülücem... |
Offline |
02-08-2010, 12:02 PM | #30 (permalink) | |
Teğmen Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 83
44 Mesajinıza toplam 188 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Alıntı:
okurken inanılmaz keyif adım ve çekim yasası hakkında kafamdaki soru işaretlerinin çoğuna cevap oldu çok çok çok güzel anlatmışsın echooinsan istese herşeyin çözümü var buna bi kez daha şahit olduk sayende...YAŞASIN ÇEKİM YASASI
__________________ BÜTÜN UMUDUM KENDİMDE!... | |
Offline |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları Bana Bir Koca Lazım,O da bu Gece Lazım1(Deneme-Yanılmalarım) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız echoo buraya da mı el attın. Her zamanki gibi güzel yaşanmışlık. Eline sağlık...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi