![]() |
Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) yürğinze elerinze sağlık beni çok motive ediyor yazılarnız yaşanmış olması insanı dahda cesaretlendiriyor.sabırsızlıkla bekliyorm paylşmılranızı sevgiler.alk78 |
Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) khkh56Echoo , yazini keyle kahkaha atarak okudum, Echoo senin meslegin ne? sen istersen bu yeteneklen roman/hikaye yazabilirsin, cok da basarili bir yazar olursun. Yazilarini devamini bekliyoruz25889 |
Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) :zpzp::zpzp:hikayeler de sen de muhteşemsin echoo...iyiki varsınnnnnnnnnk8908 |
Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) bu da devamı, echonun "bana bir koca lazım o da bu gece lazım" yazısının devamı.. |
Cevap: Koca Geldi,Şimdi de Bebiş İstiyoruz,Ama Kız Tamam mı?(Deneme-Yanılmalarım) vaaayy devamı da varmış yazının ne güzel çok duygulandım okurken çok güzel arkadaşlıkları da varmış aynı zamanda... çok şanslılar 956k başk ayzılar var mı ki echoodan 12389 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM. |