02-08-2011, 10:43 AM
|
#20 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Sevgili omer9035,
Merhaba,baştan sona yazdıklarını ve yazılanları okudum.Gördüğün gibi burada yalnız değilsin öncelikle bunu bil.
Şimdi sana bakıyorum.Kendi eski halimi aynen görüyorum.Herşeyin ters gittiği günlerimi hatırlıyorum ama şimdi o ters giden herşeyler yön değiştirdi ve hepsi düz gidiyorlar.
Elbette bir anda olmadı
Elbette oturduğum yerden kendi kendine düzelmedi.
Çok okudum çok çalıştım çok çabaladım ama sonuç da aldım.
Sana bakıyorum yaşın genç.Bense bugün 58 yaşımdayım.Gel avantajlarını sen kendin düşün.
Şimdi...........
Neler yapman gerekiyor buna gelelim.
Yazdıklarını okudukça senin bu cümlelerinle mutlu olma ihtimalin işlerinin yoluna girmesi ihtimali "0" koca bir sıfır.
Bu kadar acımasız söylüyorum diye kızma bunu okuyanlar da kızmasın.
Neden sıfır.Cümlelerin hep olumsuzluk dolu ve doğal olarak da bunları kendine çekiyorsun.Bundan daha normal bişey yok.Yani özetle senin durumunda bir terslik yok.Bundan emin olabilirsin.
Şimdi şu andan itibaren düşüncelerine dikkat edeceksin konuşmalarına dikkar edeceksin.İçinde yaşadığın şartlar ne olursa olsun iyiyi ve güzeli göreceksin.
Şu an senin durumunda olmak isteyen o kadar çok insan var ki.
Yazdıkların arasında tek kelime şükür,tek kelime memnuniyet,tek kelime hoşnutluk görmedim.
Bu yazıyı okuduktan sonra eline kağıdı kalemi al.Önce iyice düşün ve sahipolduklarını yazmaya başla.
Önce annenden babandan varsa kardeşlerinden.
Bir sonraki öğünde yiyebileceğin ekmekten susayınca içebileceğin bir yudum sudan...........herşeye kadar tek tek yaz.
Kaç sayfa dolduracaksın merak ediyorum.
Mutluluk şükürle başlar.Herşeyden önce şükretmeyi bilmemiz lazım.
Bu birinci aşama.
Öncelikle bunu yap sonra buradan devam edelim.
İçinde bulunduğun ruh halin ile ilgili sıkıntılarından duygusal tarvmalarından kurtulmak istersende hayatımdeğişti msn adresinde çalışma yapıp onları temizliyelim.
Hadi şimdi sızlanmayı bırak toparlanma zamanı............
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
| |