29-11-2011, 10:52 PM
|
#48 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
20 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Sevgili Ömer, hikayeni okudum...burdan herkes cok iyi destek ve cok güzel cevaplar vermisler sana. Lütfen bu tavsiyeleri dinle derim ben, telkinleri sabirla uyku esnasinda dinle yararini göreceksin. Suclulukla alakali degisik rüyalar gördügünü yazmissin bu gayet dogal, kendinle yüzlesmeye baslamissin bile bu dalgalanmalar olur ve veda edeceksin bu sucluluk duygusuna. Olumsuz kelimeler cümleler yükleme bide zihnine. Misal : pürüsüz bir cilt istiyorum dersen, beynin direk pürüze odaklanir ve pürüzlü cildin olur, dolayisiyla olumlu kelime kullanmaya calis her daim.
Baska konuda bisey söylemek istiyorum, istedigin bazi meslekler olmamis puan durumundan dolayi astsubaylik ve polislik gibi, bence zorlama, her serde bir hayir vardir. Bence kendi yeteniginin üstüne git, icindeki gücü kesfet.
Saygi ve sevgilerimle Ömer. Hersey gönlünce olsun.
Sevgili arkadaslar burdan hepinize tesekkür ederim böylesine güzel desteklerde bulundugunuz icin Ömer´e.
Hepinize Saygilar Sevgiler.. |
| |