| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edinHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bütün kapıların yüzüne kapanması ihtimali olasılığı mevcut değil.. ne öldün mü de kapandı... yaşıyorsan kapanmamıştır.. kendine yalan atma... yalan başkasına atarsan kötü bir şey ama kendine yalan atıyorsan, sözcükle betimlemeyeceğim... kendine gel derim........ ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bütün kapıların yüzüne kapanması ihtimali olasılığı mevcut değil.. ne öldün mü de kapandı... yaşıyorsan kapanmamıştır.. kendine yalan atma... yalan başkasına atarsan kötü bir şey ama kendine yalan atıyorsan, sözcükle betimlemeyeceğim... kendine gel derim.....
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... |
![]() | ![]() |
![]() | #62 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ay çok sevindim MAŞALLAH Allah bozmasın. okurken o kadar hislendimki gerek tebessümle gerek gözlerim dolarak okudum çok mutlu oldum ömer senin adına inan. bu kadarmı hissedilerek destek olunur. burda yazanlardan gerek senin değişiminden inanılmaz güzel sonuçlar bunlar hep böyle güzelliklerin olması dileğiyle...şunuda söylemeden geçemiyeceğim. terbiyenle kibirlenmeden katetmişin o yolları seni çok tebrik ediyorum helal olsun işin hep daim olsun sevgiyle kal..
__________________ O ilişkide kurban olmadığımızı anlar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #63 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sevgili Omer, O kadar sevindim ki anlatamam... Herseyin hayirlisini sen istemissin ve kendine cekmissin, dua ile inanc ile istegine kavusmussun... Tebrik eder, diger tum arkadaslarin darisi basina diyorum... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #64 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2010 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 33
53 Mesajinıza toplam 127 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sanırım son mesajımı okumadınız 6. sayfadaki mesajımı okursanız bunun hayırlı olduğunu sonuçlarını görerek yaşadım fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim |
![]() | ![]() |
![]() | #65 (permalink) | |
53 Mesajinıza toplam 127 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #66 (permalink) |
![]() | ![]() siz de bana en başından beri destek oldunuz ablalık yaptınız bana en bitkin zamanımda yazılarınızla bana fazlasıyla moral verdiniz çok teşekkür ederim tekrar tekrar Allah herkesin gönlüne göre versin |
![]() | ![]() |
![]() | #67 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 327
196 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
amin inşallah ![]() ![]()
__________________ O ilişkide kurban olmadığımızı anlar ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #68 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 1,973
1,190 Mesajinıza toplam 3,739 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
güzel kardeşim.... tüm mesajları okudum..... ama kasten yazdım.. şu açıdan siteye yeni giren arkadaşlar varsa.. ve sadece bu başlığı görürler ve de olumsuzluk hissine kapılırlarsa ya da böyle durumda olan birisi sadece başlığı bakıp okuyup geçerse.. bu yazdığımı görsün diye yazdım... yani bilsinler ki.. ölmeden kapılar kapanmaz....
__________________ been KAAN ŞAHİN şansı bereketi ve bolluğu yaşamıma sevgi ile kabul ediyorum.... | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları bütün kapılar yüzüme kapandı lütfen yardım edin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bütün kapıların yüzüne kapanması ihtimali olasılığı mevcut değil.. ne öldün mü de kapandı... yaşıyorsan kapanmamıştır.. kendine yalan atma... yalan başkasına atarsan kötü bir şey ama kendine yalan atıyorsan, sözcükle betimlemeyeceğim... kendine gel derim........
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi