Muhammed hayallerin seninle hiç bir yere gitmemişler ki..
Az önce anlattığın şeyler hala senin olan, sana ait şeyler..
Sadece bir odanın ışığını kapatıp diğerine geçtiğini düşün..
Elbette ki yeni odadaki her şeyi görecek orayı biraz unutacaksın.
Tekrar döndüğünde tek tek her şeyi eskisi gibi anımsayacaksın
Bu kararlarının arkasında neler olduğunu düşün..
Ve bu kararlarını sürdürmen de...
Kabul görmek mi, kazanç sağlamak mı, sevilmek mi, birilerine yardım etmek mi, yarı yolda bırakma korkusu mu?
Sonra bu durumda kalmanın sana sağladığı ikincil üçüncül kazançlar(hani başta söylemeyiz bunları ama düşününce aslında şöyle şöyle avantajımda var dediklerimiz, bazen kendimize bile itiraf edemediklerimiz)
Sebep ve sonuç zihninde tam şekillendikten sonra kendine ne kadar istediğinden önce!!!..
Muhammedi muhammed yapan şeyleri sor..
Bunları yapmazsan ileri de derin üzüntü yaşayabileceğini, çocuklarına bak ben bunu çok istemiştim ama yapamamıştım gibi anlatabileceğin bir şey olup olmadığını..
Mevcut durum genel olarak tatmin edici düzeyde ise, herkesin rahatı yerinde ise "Rahatlık alanı" oluşturur.
Yaşadığın sadece rahatlık alanına geçmiş olman ve hayallerini imajine etmekten bir süredir uzak olman..
Yaş falan egonun seni bastırdığı şey..
Hatta şu anda bu işi yapmanda egonun getirisi..
Ailen, sevdiklerin için belki de somut bir şeyler görmek istediler, düzen istediler ve bugün ki iş yaşamın doğdu..
Ve sen direnmek yerine hayallerinin peşinden koşup bir süre de düzeni, maddi kazançları ertelemek yerine bunu seçtin..
Benim yazdıklarımın tamamı varsayım
Belki de alakasız şeyler yazmışımdır.
Maksadım bazı şeyleri duyumsaman..
Akıllı bir bireysin, hayallerin için yeterlisin ve hak ediyorsun istediğin başarıyı yakalamayı..
Sadece hatırlaman gerek unuttuklarını değil bir süredir imajine etmediklerini..
Bu kitaplar senin için..
Yaratıcı imgelemeyi okumadıysan mutlaka okumalısın bence. Okuduysan 2. bir kere..
Rezonans Kanunu- İsteklerin Yönetimi de çok iyi bir kitap
Işığı arayanların karanlık yanı da çok iyi bir kitap bak ön kapağında ne yazıyor
"Gücünüze, yaratıcılığınıza, parlaklığınıza ve hayallerinize yeniden sahip çıkabilirsiniz"
Sevgiler..