| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
uyumak için ilaç kullanan var mı?Alışkanlıklar ve Bozukluklar ve Bağımlılıklar'dan Kurtulma Klubü ve Uykusuzluk uyumak için ilaç kullanan var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar aranızda uyumak için uyku hapı kullananlar var mı? Ben bir antisepresan kullanıyorum arasıra ne yapmalyım? (aynı konuyu yeme bozukluklarına da açacağım çünkü iştahımı arttırdığı için de kullanıyorum iştahsız oluyorum içmediğim vakit, yorumlarınızı tavsiyeleriniz bekliyorum)... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Uykusuzluk telkin cd indir izle İstanbul Uykusuzluk nerededir kimdir Uykusuzluk çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Uykusuzluk hipnoz Uykusuzluk olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Uykusuzluk hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Uykusuzluk kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 646
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() arkadaşlar aranızda uyumak için uyku hapı kullananlar var mı? Ben bir antisepresan kullanıyorum arasıra ne yapmalyım? (aynı konuyu yeme bozukluklarına da açacağım çünkü iştahımı arttırdığı için de kullanıyorum iştahsız oluyorum içmediğim vakit, yorumlarınızı tavsiyeleriniz bekliyorum)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 8,580
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() telkinlere yeni başlamıştın di mi?
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
189 Mesajinıza toplam 554 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet telkinlere yeni başladım. Çok düzenli dinleyemiyorum iki gündür evimde misafirim var. Telkinleri dinlediğimde de çok fazla uyuyorum geç uyanıyorum uyanmak istemiyorum çok fazla uyutuyor beni. İlacı bırakmıştım tekrar başladım ben de (başlar başlamaz cildimi de bozdu, çok da memnun değilim. içimde verdiği hasarları düşünemiyorum bile) Issız bir adada yaşasam tek başıma sorumluluğum olmadan mücadeleyle yeneyim aklımdaki bütün sorunları ama modern şehrin modern kadınlarıyız malesef. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
1,263 Mesajinıza toplam 4,348 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bir sorunu çözmeye kesin olarak niyetliysen şehirde de olsan ormanda/adada da olsan senin gözüne görünmez o. İçinde o heves ve istek varken gerisi boştur her zaman. Ve söylediğin her şey birer bahane olur. Ona dikkat et. Kendi egona bu şekilde taviz vermemeye özen göstermelisin.
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() | ![]() telkinlerle aşabileceğimi düşünüyorsunuz o zaman öyle mi? iştahsızlık için de kullanıyorum demiştim onla ilgili bir telkin sipariş veriyorum şimdi kilo alma telkini. diğer ücretsiz telkinlerden de yararlanacağım belki böylece uyku problemimi de halletmiş olurum. fikirleriniz için çok teşekkür ederim bu arada. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kesinlikle aşabileceğini düşünüyorum. Telkinler birçok sorunu çözmeye yardımcı oluyor. Ben çok kez yaşadım bunu. Valla ben çok alıştım telkinin rahatlığına :) Bir derdim mi var hemen telkinle çözüyorum. Hiçbir yan etkisi yok üstelik! Harika bir şey bence. Dilersen olumlama da yaparsın. Suçluluk ve egoyu dinlemeyi ihmal etme. Özellikle suçluluk telkini. Her derde deva ![]() Uykusuzluk için olumlama yazayım sana. Ego+Suçluluk dinlersin. Ve her gün bu olumlamayı yaparsın. Olumlamayı Louise L. Hay'in "Tüm Hastalıkların Zihinsel Nedenleri" kitabından yazıyorum. Aynen şöyle: "Günü sevgiyle geride bırakıyorum ve yarının kendi başının çaresine bakacağını bilerek huzur dolu bir uykuya dalıyorum."
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2010
Tesekkür: 7
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Uykuuuuuuuuuuu son 3-4 aydır bendeki en büyük sıkıntılardan biri...Kafama okadar çok şey takılıyorki...Kimisi günün yoğunluğu...Kimisi kişiler ve yapdıkları...Bir ilaç aldım geçen ağustos ayında psikolojik olarak beni çok yoran bir durum atlatttım inanın 48 saat de sadece 2,5 saat uyuyabildim... En sonunda artık nöbetçi eczaneye giderek yan etkisi az bir ilaç aldım ve öyle uyumaya çalıştım,,, |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2012
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() uyku hapları uykunun derin döneminde dinlenmenize engel olduğu için çok önerilmiyor ama bir fibromiyalji hastası olarak nasıl başedilebilir ki başka. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alışkanlıklar ve Bozukluklar ve Bağımlılıklar'dan Kurtulma Klubü ve Uykusuzluk uyumak için ilaç kullanan var mı? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar aranızda uyumak için uyku hapı kullananlar var mı? Ben bir antisepresan kullanıyorum arasıra ne yapmalyım? (aynı konuyu yeme bozukluklarına da açacağım çünkü iştahımı arttırdığı için de kullanıyorum iştahsız oluyorum içmediğim vakit, yorumlarınızı tavsiyeleriniz bekliyorum)...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Uykusuzluk telkin cd indir izle İstanbul Uykusuzluk nerededir kimdir Uykusuzluk çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Uykusuzluk hipnoz Uykusuzluk olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Uykusuzluk hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Uykusuzluk kuantum düşünce kitap haberi