Kişisel gelişim sitemizde hem eğlendirici hem farklı hemde bilgilendirici bir oyun daha.
Oyunun kuralı şu:
Bir bilgeye sormuşlar ile başlayan bir paragraf yazılacak.
Burada amaç internette dolaşan bilgeye sormuşlar hikayelerini paylaşmak değil kendimiz yaratmak.
Herhangi bir özlü sözü alıp onu bilgeye sormuşlar hikayesine çevirebilirsiniz.
Ya da bir kitap okumuşsunuzdur.O kitapta bir cümle sizi çok etkilemiştir.O cümleyi alıp bilgeye sormuşlar hikayesine çevirebilirsiniz.
Bu şekilde bilgeye sormuşlar konumuza en güzel konuları ekleyen 2 üyemiz sürpriz hediyeler kazanir.
Oynunun bitiş tarihi Temmuz 30..
Oyunu kazanana çok özel bir kişisel gelişim kitabı hediyemiz olacak.İsmi sürpriz olsun.
Hem eğlenelim hem öğrenelim keyifli forumlar.
İlk örnek benden gelsin sizlerin çok daha güzellerini oluşturacağınızı biliyorum.
Bir gün bir adam yola çıkmış amacı bilgeye zamanı şikayet etmekmiş.
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki ne yapmalıyım zamanı nasıl durdururum mutlaka bunun sırrı bilgede vardır demiş.
Bilgenin yanına gittiğinde hayal kırıklığına uğramış.Bilgenin ak sakalları varmış ve oldukça yaşlıymış.
Bilge sorun nedir diyince..
Zamanı nasıl durdurabilirim onu soracaktım ancak görüyorum ki siz de pek durduramamışsınız bana müsade demiş.
Bilge demiş ki konu zamanı durdurmak değil mesele
zamanın içinden bir şeyler kurtarmak.Ben zamanın içinden çok şey kurtardım bu yüzden onca yolu aşıp bana geldin sende zamanın içinden bir şeyleri kurtar..
İşte böyle Andre Gide 'nin bir kitabından Zamanın içinden bir şeyler kurtarmak gerek sözünü bir bilge hikayesine çevirdim.Sizde özlü sözleri tercihen kitaplardan dikkatinizi çeken cümleleri hikayelere çevirebilirsiniz.
İçinde espriler de olabilir ancak her ne kadar oyun bölümü de olsa bu daha çok öğretici bir konu olacak.
Keyifli paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Bakalım en güzel hikayeleri kim yazacak.
Unutmadan hikayenin sonunda eğer varsa ana fikri sağlayan özlü sözün kime ait olduğunu yada kimin kitabında ki bir sözün sizi bu hikayeyi yazmaya ittiğini belirtiniz.
Keyifli forumlar iyi paylaşımlar.