MERHABAA..:) Rap sanatçısıyım ve sürekli kendi şarkılarımı yapıyorum prodüskyon işlemlerinden instrumental'ine sözlerine kadar bir emek harcamam gerekiyor 4 yıldır bu iş ile uğraşıyorum bu işlere ilk başladığım anlar ile şimdiki anlarımı yazıcam sizlere...
İlk Zamanlar ; Sokakta defter ile geziyorum etraftaki seslerden ritimler oluşturuyor doğaçlama müzik yaparak kendimi eğlendiriyorum sürekli kafiyeler düşünüyorum boş anım olduğu an arkadaşlarla oturun söz yazıyoruz havası uykularım bölünüyor rüyamda kafiyeler görüyor kalkıp notlar alıyorum hatta 1 sene sınıfta kaldım hocaların verdiği ezber bilgiler yerine kendi hayallerime koşmayı seçtim
Son Zamanlar ; Kağıt bana ben kağıda bakıyorum sürekli bir ilham bekleme yakalama bulma durumu zihnimde bir kapı var o kapıdan geçince başka kapılar düşünceler uçuşuyor 2 cümle yazmak için 1 gün harcadığımı biliyorum söz yazmaya başlamamla kafamda ağrı resmen uyku basıyor gibi bir sıkılma hali içimdeki duyguları dökemeyip stres bile yaptım
Şimdi bu konuda sizden yardım istiyorum sevgili arkadaşlar.. BU BENİM HAYALİM 4 YILDIR GENÇLİĞİMDEN FEDA ETTİĞİM TONLA ŞEY VAR VE TEK İSTEDİĞİM BAŞARILI HEVESLİ BİR MÜZİSYEN OLMAK İNSANLARA SESLENMEK BİRŞEYLER HİSSETTİREBİLMEK.. Yaratıcılık kategorisindeki telkinlerden hangisi veya sitedeki diğer hangi telkin yada telkinler bana yardımcı olabilir ? Bu konuyla ilgili Atakan bey'e mail attım fakat bir geri dönüş yapılmadı bende buraya yazma gereği duydum
Örneğin kendi doğum günüm için kendime hediye bir şarkı yaptım sözlerini göz yaşı dökerek o kadar içten yazdımki bu müziği sevmeyen insanlar sevmeye başladı insanlar birşeyler hissetmeye olumlu bir enerji yapısına girmeye başladı bunun devam etmesini istiyorum eski hevesimi geri istiyorum..
Şarkılarımı merak eden var ise özelden mesaj atmaları yeterlidir teşekkürler..