![]() |
Güneşli Organik Tarım Güneşli Organik Tarım GÜNEŞBAL olarak,yüzyıllardan beri hastalıklarda şifa amaçlı kullanılan ve bunun yanı sırada hoş bir lezzete sahip olan ballarımızı herkesin kolayca ulaşıp tüketebilmesi amacıyla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kaçkar Dağlarında insanların değil, kraliçe arının kontrolünde yapılan yüzde yüz doğal balımızın lezzeti anlatılmaz, tatmanız lazım. Balımızın görüntüsü, rengi, kokusu ve ağızda bıraktığı tat her bakımdan farklı. Dünyanın en zengin çiçek çeşitlerinin bulunduğu Kaçkar eteklerinde üretilen ve dünyanın en şifalı balı olarak bilinen bu yörenin balı, doğrusu bu nitelendirmeleri fazlasıyla hak ediyor. Balı tamamen en eski geleneklere göre yapıyoruz ve arıya kesinlikle karışmıyoruz. Bizim arılar teknik şeylerden hiç hoşlanmıyorlar ve kovanları ne kadar tenha yerlerde olursa o kadar verimli bal üretiyorlar. Üretim yerimiz; biyolojik çeşitlilik ve doğal kaynak yönetimi projesi kapsamında Dünya Çevre Birliği`nin koruma altına aldığı Artvin havzasıdır. Balımız Dünyanın en çalışkan ,kışa dayanıklı ve uzun hortumu sayesinde en derin çiçek nektarlarını emebilen kafkas arısı tarafından üretilmektedir. Hiçbir katkı maddesi içermeyen yüzde yüz saf bal`dır. Butik üretim yaparak sadece özel müşterilere bal gönderiyoruz. Genel Bilgiler 2007 tarihinde kurulan Güneşli Organik Tarım TARIM sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 5 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.gunesbal.com GUNESBAL organik kestane,yayla,ıhlamur ve çiçek balı Artvin-0537 766 88 79 kaçkarlardan gelen lezzet ekolojik bal / bal, propolis, arı, arı sütü, ayde, artvin, anzer balı, gerçek bal,ayder, ayder bal, karadeniz, karadeniz bal, Bal, Gerçek bal, Hakiki Bal, Karakovan Balı, Kestane balı, Macahel Balı, Maçahel Balı, Organik Bal, Sahte Bal, Süzme Bal, Tema Bal, arama: GüneŞli Organik Tarım ÇiftliĞi`nde yetiŞtirilen ürünler hem ekolojik hemanik hem de biyolojik, çünkü burada insana ve çevreye saygı esasıyla tarım yapılıyor. Kaçkar DaĞları nda insanların deĞil, kraliçe arının kontrolünde yapılan yüzde yüz doĞal balımızın lezzeti anlatılmaz, tatmanız lazım. Balımızın görüntüsü, rengi, kokusu ve aĞızda bıraktıĞı tat her bakımdan farklı. Dünyanın en zengin çiçek çeŞitlerinin bulunduĞu Kaçkar eteklerinde üretilen ve dünyanın en Şifalı balı olarak bilinen bu yörenin balı, doĞrusu bu nitelendirmeleri fazlasıyla hak ediyor. Ain gibi küçük bir vilayetin deĞiŞik yerlerinde bal üretiyoruz; ama çok farklı tatlar oluŞuyor. 3.000 metre zirvede bal üretiyoruz. Oradaki çiçekler daha farklı. Her bölgenin balının ayrı bir lezzeti var. Balı tamamen en eski geleneklere göre yapıyoruz ve arıya kesinlikle karıŞmıyoruz. Bizim arılar teknik Şeylerden hiç hoŞlanmıyorlar ve kovanları ne kadar tenha yerlerde olursa o kadar verimli bal üretiyorlar. Üretim yerimiz; biy... - gunesbal - devamı... - devamı... - E-Mail: satis@gunesbal - var s_sid = 396016;var st_dominio = 4; var cimg = 5;var cwi =172;var che =25; - Araba - bilgi@gunesbal 20.11.2008 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:11 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.