![]() |
GUNES YAPI DENETIM GUNES YAPI DENETIM Aralik 2007 de kurmus oldugumuz GUNES YAPI DENETIM LTD. STI.`miz mevcut 300,000 m2 `i askin denetleme alaniyla hizmet vermektedir.Sizlerle ilerleyen zamanlarda calismaktan mutluluk duyacagimizi iletir, basari dolu bir is hayati dileriz. Genel Bilgiler 2007 tarihinde kurulan GUNES YAPI DENETIM İnşaat Sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir. 3 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 9 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: gunesyapidenetim.com Güneş Yapı Denetim Güneş Yapı Denetim Güneş Yapı Denetim Firmamız .................................................. .................................. Firmamız, İstanbul genelinde birçok ilçe ve beldede konut, iş merkezi ve sanayi yapılarının dimini üstlenmiş bulunmaktadır. Firmamızın merkezi, Gaziosmanpaşa/Küçükköy`de bulunmakta olup Kadıköy ve Arnavutköy`e açılacak şubeleriyle daha etkin bir şekilde İstanbul çapında dim amaçlanmıştır. Güneş Yapı Dim .................................................. ................................ 4708 sayılı yapı dim kanunu imar şartlarına uygun, güvenli yapıların oluşması amacıyla yürürlüğe konulmuştur. En iyi dim ve hizmet anlayışı projelerin ilgili kanun ve ymeliklere uygunluğunun dlenmesiyle başlamakta ve imalat aşamasında da eksiksiz ve zamanında imalat kontrolleri ile devam etmektedir. Güneş Yapı Dim Ltd. Şti., 4708 sayılı Yapı Dimi hakkında kanun kapsamında 1 yılı aşkın süredir Yapı Dim sektöründe 12 kisilik mühendis ve mimar kadrosuyla başarılı bir şekilde faaliyetlerine devam etmektedir. Belge N... - ANA SAYFA - HAKKIMIZDA - REFERANSLAR - KADROMUZ - İLETİŞİM - MİSYONUMUZ - MEVZUAT 11.03.2008 Etiketler: YAPI DENETIM |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:39 PM. |