Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   İş Yerleri Diğer (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri-diger/)
-   -   GMS Garanti Makine Sanayi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/yerleri-diger/343397-gms-garanti-makine-sanayi.html)

bluemoon24 29-04-2009 12:50 AM

GMS Garanti Makine Sanayi

GMS Garanti Makine Sanayi

GMS® Garanti Makine Sanayi ürettiği çift cam makinelerini ihraç eden ve geçmişte daha çok Romanya, Makedonya ve Ukrayna ülkelerine çift cam üretim makineleri pazarlayan 2000 yılında kurulmuş bir makine imalat firmasıdır. 2008-2009 döneminde yurtiçi pazarına girmeyi amaçlayan GMS Çiftcam Üretim Makine Sanayi bünyesinde CNC ve PLC Otomatik Cam Kesme Makineleri, Cam Yıkama Makinaları, butyl, thiokol ve hotmelt extruderleri, slicajel dolum makinesi, döner tabla, köşe kertme, temperleme makineleri üretmektedir. Cam işleme fabrikalarına opsiyonel üretim üniteleri ile cam üretim hatları oluşturan GMS ürünlerini inceleyebilmek için katalog isteyiniz.

Pazar Alanlarımız Azerbaycan

Bosna-Hersek

Irak

İran

Kazakistan

Kosova

Makedonya

Moldova

Romanya

Rusya

Suriye

Türkmenistan

Ukrayna

Genel Bilgiler

2000 tarihinde kurulan GMS Garanti Makine Sanayi Cam ve Seramik Sanayi sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 0 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:

Web Sayfası: www.cammakinesi.com

GMS® Çift Cam Üretim Teknolojileri | Garanti Makine Sanayi | Bursa

Isıcam PVC makineleri imalatı. GMS Cam Makineleri, tüm üretim kapasitelerine cevap verebilecek, cam işleme makineleri, çift cam makineleri, düz cam temperleme makineleri, cam kesim makineleri, cam yıkama makineleri, birleştirme ve presleme makineleri, profil işleme makineleri, dış izolasyon ve çeşitli yardımcı makineleri kapsayan ısıcam üretimi ve cam işleme çözümlerini sunuyor.

Cam Temperleme Makineleri, Cam İşleme Makineleri, butil makinası, butyl extruder, cam makina, cam makinaları, cam makinası, cam makine, cam makineleri, cam makinesi, cam temperleme, cam yıkama makinaları, cam yıkama makinası, cam yıkama makinele

GMS® ÇİFT CAM ÜRETİM MAKİNELERİ • Cam Yıkama Makinesi • Cam Kesim Masası • Thiocol • Butyl • Hotmelt Extruderleri • Silikajel Nem Alıcı Doldurma Makinesi • CNC Otomatik Cam Kesim Makinesi • PLC Otomatik Cam Kesim Masası • Manuel Kesim Masası • Tüm ürünlerimiz 2 yıl mekanik garantilidir. Türkiye`nin her yerine kurulum, parça değişimi ve servis imkânı bulunmaktadır. GMS® çift cam üretiminde Türkiye`nin ve Balkanların yeni tercihi. • • GMS® Çift Cam Üretim Makinaları İmalatı Yıldırım / Bursa / Türkiye | +90 224 346 05 95 Cam Yıkama Makinesi • Cam Kesim Masaları • Polisülfit Extruder Makinesi • Butil Extruder • Nem Alıcı Dolum Makinaları CNC Kesim Masası • PLC Kesim Masası • Manuel Kesim Masası • Çift Cam Presleme • Döner Tabla • Hotmelt Extruder Copyright 2008 • Tüm hakları GMSGARMAK`a aittir. Yazılı izin alınmadan hiçbir veri reklam amacı ile kullanılamaz. ...

- Anasayfa - Hakkımızda - Haberler - İletişim - • Ürünler - CNC Cam Kesim Masası - PLC Cam Kesim Masası Manuel Kesim Masası Cam Yıkama Makinesi - Cam Presleme Masası - Thiokol Extruder Makinesi Hotmelt Extruder Makinesi Butyl Extruder Makinesi Döner Tabla Makinesi Slikajel Dolum Makinesi • Anasayfa GMS® Çift Cam Üretim Teknolojileri | Garanti Makine Sanayi | Bursa Dünya için Türkiye`de üretiyoruz. Pazar Alanlarımız Azerbaycan Bosna-Hersek Irak İran Kazakistan Kosova Makedonya Moldova Romanya Rusya Suriye Türkmenistan Ukrayna Üretim Hattındaki MakinelerCam Yıkama MakinesiCam Kesme Makinesi (PLC, CNC)Manuel Kesim MasasıHotmelt Extruder MakinesiSlikajel Dolum MakinesiThiokol MakinesiDöner Tabla MakinesiButil MakinesiYüklemeli CNC Cam Kesim Makinesi Sektörden Gelişmeler • ISICAM Kazandırıyor! - Ses Geçirmeyen Cam Teknolojisi Almanlardan! - Doğal Gaz Faturanızı Nasıl Düşürürsünüz? -@cammakinesi

30.11.2008

Etiketler: cam yıkama makinesi cam kesim masası cam kesme cam yıkama hotmelt thiokol butyl extruder

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 AM.