Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > İş Yerleri Diğer

Uyarılar

İş Yerleri Diğer Nedir,Nerededir,Telefonu,Adresi,İşyerleri Rehberi

Hursoft Yazılım

Serbest Kürsü ve İş Yerleri Diğer Hursoft Yazılım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hursoft Yazılım ön muhasebe programı, anaokulu programı, yurt programı, site yönetim programı, avukat programı, müvekkil programı, ön muhasebe programı, müvekkilim,odalar birliği programı, sendika programı, bedava stok, stok programı, stok programı, depo stok programı, apartman programı, site programı, site yönetimi, demirbaş ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İş Yerleri Diğer telkin cd indir izle İstanbul İş Yerleri Diğer nerededir kimdir İş Yerleri Diğer çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İş Yerleri Diğer hipnoz İş Yerleri Diğer olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İş Yerleri Diğer hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İş Yerleri Diğer kuantum düşünce kitap haberi

Hursoft Yazılım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-04-2009, 09:30 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Hursoft Yazılım

Hursoft Yazılım

ön muhasebe programı, anaokulu programı, yurt programı, site yönetim programı, avukat programı, müvekkil programı, ön muhasebe programı, müvekkilim,odalar birliği programı, sendika programı, bedava stok, stok programı, stok programı, depo stok programı, apartman programı, site programı, site yönetimi, demirbaş programı, ön muhasebe programı, demirbaş programı, evrak programı, stok programı, kooperatif programı, depo stok programı, apartman yönetim programı, site yönetim programı, site yönetimi, site yöneticiliği

Genel Bilgiler

2008 tarihinde kurulan Hursoft Yazılım Bilgisayar ve Teknoloji sektöründe faaliyet göstermektedir. 1 Yönetici, 0 Memur, 5 İşçi olmak üzere firmanın toplam 5 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:

Web Sayfası: www.hursoft.net

Hursoft Stok Programı Muhasebe Programı Dernek Programı Kooperatif Programı

Ürünler Hizmetler Destek Hizmeti (Parmak İzli Geçiş Sistemli) Kurumla imzalanacak sözleşme doğrultusunda TSE Standartlarında marka ve platform ayrımı yapılmaksızın olarak her türlü yazılım kurulumu ve entegrasyonu yapılmaktadır. Hursoft tarafından sistem olarak ; Entegre Kurulum Destek Periyodik Bakım Telefonla Destek Sesli ve Görüntülü Eğitim Sektörler Yeni Ürünler E-Devlet Hakkında Hursoft ailesi olarak sektörde yer alan tüm kurumları bilişim teknolojilerinin avantajlarını kullanarak en ileri teknolojilere taşımayı, iş verimliliklerini arttırmayı, iş sürekliliğini sağlamayı, bunları gerçekleştirirken kendimize verilen hedefler içerisinde müşteri memnuniyetini ve bağımlılığını yaratmayı ve korumayı amaçlamaktayız.Bu doğrultuda, donanım ve yazılım ürünlerimizi, ERP, Uygulama İşletim Hizmetleri, Profesyonel Hizmetler, Yazılım Geliştirme, Mobil Çözümler ve sektör spesifik çözümlerle entegre edip, müşterilerimize katma değer getirebilen, anahtar çözümler sunmaktayız. Apartman, site, plaz...

- Firmalar Rehberi - Stok Programı - Ön Muhasebe Takip Programı - Cari Çek S Fatura Takip Programı - Apartman Yim Programı - - Site Yim Programı - Plaza Yim Programı - - - Yapı Kooperatif Programı - - Yurt Programı - - Üye ve Dernek Programı - - Ofis ve Evrak Yim Takip Programı - EmlakTakip Programı - Oto Galeri Takip Programı - O - dalar Birliği Programı - Sendika Programı - Demirbaş Takip Programı - Kurulum Hizmetleri - Servis Büro Hizmetleri - Entegrasyon Hizmetleri - Periyodik Bakım - Yerinde Destek - Zaman Tanımlı Bakım - Danışmanlık Hizmetleri - Eğitim Hizmetleri - Montaj - Kurulum - Hursoft Depo Stok Takip Programı - Hursoft Ön Muhasebe Programı - Hursoft Site Yim Programı - Hursoft Apartman Yim Programı - Hursoft Yapı Kooperatif Programı - Hursoft Dernek Üye Takip Programı - Müşteri Çek S Fatura Programı - Hursoft Yurt Öğrenci Takip Programı - Hursoft Odalar Birliği Programı - Hursoft Sendika Üye Takip Programı - Hursoft Oto Galeri Takip Programı - Hursoft EmlakTakip Programı - Hursoft Evrak Takip Programı - Hursoft Demirbaş Takip Programı - Hursoft Plaza - İş Merkezi Programı - Hursoft Bina Yim Programı - Hursoft Cari Programı - Hursoft Ana Okulu Kreş Programı - Hursoft Cari Hesap Programı - Hursoft - Market Programı - Hursoft Mağaza Programı - Hursoft Hal Programı - stokprogrami - onmuhasebeprogrami - teknodost - stok programı - Ön muhasebe programı ile sektörde bir numara olmayı başardık. Ön muhasebe programı ile stok cari çek s fatura kasa teklif banka işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. - stok programı - stok program - stok programı - stok programı, - stok program - stok programı - Ön muhasebe programı ile sektörde bir numara olmayı başardık. Ön muhasebe programı ile stok cari çek s fatura kasa teklif banka işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.stok programı, - ön muhasebe programı - Site Yim Programı - stok programı - ön muhasebe programı - dernek programı - Dernek Programı - Dernek programı - Site Yim Programı - stok programı - ön muhasebe programı - Site Yim Programı - stok programı - ön muhasebe programı - Site Yim Programı - stok programı - ön muhasebe programı - kooperatif programı - kooperatif programı - Site yim programı - Kooperatif programı - Yapı kooperatifi programı - Site Yim Programı - stok programı - ön muhasebe programı - dernek programı - Dernek Programı - Dernek programı - Site Yim Programı - stok programı - ön muhasebe programı - Site Yim Programı - stok programı - ön muhasebe programı - Site Yim Programı - stok programı - ön muhasebe programı - kooperatif programı - kooperatif programı - Site yim programı - Kooperatif programı - Yapı kooperatifi programı

31.08.2008

Etiketler: kooperatif programı, dernek programı stok programı, muhasebe programı ön muhasebe programı, cari programı cari hesap programı, site yönetim programı site yönetim programı, site yönetimi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks