![]() |
HALİÇ EMLAK * HALİÇ EMLAKŞalcıkır S. N:46 Tarabya M. , Tarabya, Sarıyer - İstanbul : (0212) 2629858, (0212) 2627951 : (0212) 2232596 Sektör:EmlakçılarHaliç Emlak kalitesi ve güvencesiyle 30 yıldır hizmetinizde Başlıca hizmetlerimiz : - Arsa alım-satımı - Villa alım-satımı - Kooperatif - İnşaat - Gayrimenkul danışmanlık - Turizm - Daire alım-satımı - Kat karşılığı arsaÜrün KategorileriEmlakçılarAktivitealan kiralamaalım satım ortağıalış satış işlemleriapartman alım-satım işleriarazi alım -satım işleriarazilerbağımsız villalarbina kiralamabüro kiralanmasıgayrimenkul aracılık işlemlerigayrimenkul kiralamagayrımenkul uzmanlığı ve değer biçmehaftalık kiralamakira sözleşmelerinin hazırlanmasımobilyalı konut kiralamasezonluk kiralamaticari bina kiralamaticari gayrimenkul satışlarıvilla alım -satım işlerivilla kiralanması Firma ProfiliFirmanın Alarm SistemleriAydınlatmaEv Tekstiliİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:00 AM. |