![]() |
Haluk Hoca İngilizce özel ders Haluk Hoca İngilizce özel ders Atatürk Eğitim Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü mezunuyum. 24 yıllık meslek hayatı boyunca birçok okul ve dershanede İngilizce öğretmeni olarak görev yaptım. Şu anda Kurumsal Eğitim ve Eğitim Danışmanlığı yapmakta ve her seviyede her yaş grubuna İngilizce özel ders vermekteyim. Kurumsal eğitim verdiğim firmalar arasında İstanbulun tanınmış büyük firmalarının yöneticileri ve personeli bulunmaktadır. Kurumsal İngilizce, Akademik İngilizce (TOEFL, PROFICIENCY, ÜDS, KPDS, YDS), Hazırlık atlama sınavına hazırlık alanlarında üstün hizmet anlayışıyla çalışmaktayım. Ofisinizde, işyerinizde, evinizde sizin için neresi uygunsa sizin belirleyeceğiniz saatlerde kaliteli özel ders için beni arayın. Genel Bilgiler 2000 tarihinde kurulan Haluk Hoca İngilizce özel ders DERSANE VE KURSLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 3 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.halukhoca.net halukhoca.net // ingilizce özel ders, kpds, yds,üds, toefl, genel ingilizce Haluk Hoca ( ingilizce özel ders) ingilizce dersleri, online ingilizce, ingilizce gramer, İngilizce, online ingilizce dersleri, ingilizce gramer, ingilizce , ingilizce kelimeler, ingilizce eğitim setleri, kitap özetleri, ingilizce sözlük, şarkı sözleri, ingilizce ders verenler, in Web halukhoca Private Turkish Lessons from a very professional and experienced teacher. Copyright© 2008 halukhoca ... - Evinizde, işyerinizde esnek saatlerde İstanbul`un her yerinde İngilizce özel ders - İngilizce Seviye Tespit Sınavı Eğlenceli Çeviriler TURKISH for FOREIGNERS 04.09.2008 Etiketler: Hazırlık atlama Genel İngilizce Özel ders TOEFL, İngilizce ders |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:12 PM. |