![]() |
Matematik Dehası Matematik Dehası Eğitim Kurs Özel ders Danışmanlık Sınav Koçluğu Rehberlik Aile Danışmanlığı Birebir Eğitim Spor eğitimleri Genel Bilgiler 2003 tarihinde kurulan Matematik Dehası DERSANE VE KURSLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 13 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 15 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.matematik-dehasi.blogspot.com Matematik Dehası Sınav Koçunuz Aile DanıŞmanınız | Matematik Dehası Sınav Koçunuz Aile DanıŞmanınız Dershane öĞretmeni Matematik Uzmanı Özel ders deneyimli En zor öĞrenciler üzerinde etkinliĞi kanıtlanmıŞ birebir danıŞmanlık ve Aile danıŞmanlıĞı 19 Temmuz 2008 Cumartesi Sevgili ÖĞrenciler DeĞerli Veliler,Özellere özel matematik geometri özel derslerine ve danıŞmanlık hizmetlerine devam etmekteyim.Yaz tatilinizi boŞa geçirmemeniz için ücretlerde indirime gidiŞimizin sizlere faydalı olacaĞına inanıyorum.Numan YAlçın0543-2615263Durma,çalıŞ,baŞar,kazan!Haydi koŞ! Gönderen Numan Yalçın Matematik Dehası zaman: Etiketler: , , , , , , , , , , Kaydol: iyix toplist Blog ArŞivi (1) (1) Hakkımda Numan Yalçın Matematik Dehası ... - skip to main - skip to sidebar - özel ders - 07:10 - 0 yorum - baŞar - baŞarı - ders - durma - geometri - kazan - matematik - tatil - yaz - zaman - çalıŞ - Kayıtlar (Atom) - iyix - toplist - toplist - ▼ - 2008 - ▼ - Temmuz - özel ders - Profilimin tamamını görüntüle 23.07.2008 Etiketler: özel ders,kurs dershane,birebir eğitim,danışmanlık matematik,deha sınav,koç |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:44 AM. |