![]() |
MENTOR PROJE YÖNETİMİ DANIŞMANLIK İNŞ.TUR. BİLG. SAN.TİC. LTD. ŞTİ. Şehir:İstanbul (Anadolu) Telefon:02164491633 Faks:02164492848 Web Adresi:www.mentor.com.tr Adres Mentor Proje Yönetimi Eğitim ve Danışmanlık Kördere Sokak Çavdar Apt. No: 6/3 Kızıltoprak 34724 MENTOR PROJE YÖNETİMİ DANIŞMANLIK İNŞ.TUR. BİLG. SAN.TİC. LTD. ŞTİ. Ürünleri: Kurumsal & Bireysel Eğitimler 1. Proje Yönetimi Seminerleri 2. Proje Yönetimi Sertifika Programları 3. projelearning Web Tabanlı Proje Yönetimi Sertifika Programı 4. IT Proje Yönetimi & IT Governance Eğitimleri 5. Çevik Yöntemler Eğitimleri Eğitimler Mentor Eğitim Hizmetleri 1. Proje Yönetimi Seminerleri •*Proje Yönetimine Giriş (2 gün) •*Projelerde Bütünleştirme ve Kapsam Yönetimi (1 gün) •*Projelerde Zaman Yönetimi (1 gün) •*Bilgisayar Destekli Proje Planlama Aracı, Ms Project (2 gün) •*Projelerde Maliyet ve Tedarik Yönetimi (1 gün) •*Projelerde Kalite Yönetimi (1 gün) •*Projelerde İnsan Kaynakları ve İletişim Yönetimi (1 gün) •*Projelerde Risk Yönetimi (1 gün) •*PMP Sınavları Hazırlık Semineri (3 gün) 2. Proje Yönetimi Sertifika Programları •*Proje Yönetimi Sertifika Programı (PYSP – 75 Saat) •*İnşaat Projeleri Yönetimi Sertifika Programı (INPY – 72 Saat) •*IT Projeleri Yönetimi Sertifika Programı (ITPY – 72 Saat ) •*IT Proje Yönetimi & IT Governance Sertifika Programı (ITG – 30 Saat ) 3.*projelearning* Web Tabanlı Proje Yönetimi Sertifika Programı 4. IT Proje Yönetimi & IT Governance Eğitimleri •*IT Proje Yönetimi & IT Governance; 5 Gün •*IT Proje Yönetimi; 3 Gün •*IT Yönetişim (Governance); 2 Gün 5. Çevik Yöntemler Eğitimleri •*Agile (Çevik) - Scrum Eğitimi; 2 Gün •*Çevik Yöntemlerde TDD Pratikleri Eğitimi; 2 Gün Firmaya Ait Diğer Ürünler Kurumsal & Bireysel Eğitimler Eğitim & Danışmalık |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:22 PM. |