![]() |
Medineks Tıbbi Eğitim Malzemeleri * Medineks Tıbbi Eğitim MalzemeleriHandegül S. N:55 Zümrütevler M. , Maltepe - İstanbul : (0216) 3052495, (0216) 3831970 : (0216) 3052459 wwwmedineks@medineks.com.tr Sektör:Tıbbi AraçlarMedineks Ltd. Şti. 1995 yılında tıp sektöründe ithalat, ihracat ve imalat amacıyla kurulmuştur ve EROL TEKNİK şirketler grubunun bir üyesidir. Faaliyetlerimiz soğuk buhar cihazı ve makinesi, yatalak hastalar için tasarlanmış havalı yatak, sadece ilaç vermede kullanılan buhar cihazı, alkol test cihazı, ultrasonik nebulizer ve bunlara bağlı sarf malzemeler ithalat ağırlıklı olup, tüm Türkiye çapındaki geniş bayi ağımız vasıtasıyla ürünlerimizi toptan olarak dağıtmaktayız. Hedefimiz, insan sağlığına hizmet için, her zaman en güvenilir ve kaliteli ürünleri müşterilerimize sunmaktır.Merchandise CategoriesTıbbi AraçlarÜrünleraerosolterapi makineleribant ve bandajlarengelliler için yataklarhastane yataklarımedikal kullanım için hava vantilatörlerimedikal ve sıhhi malzemelerortopedik malzemelerportatif respiratörlersağlık malzemelerisağlık tesisatları, cihazları ve malzemelerisuni teneffüs vantilatörütedavi ve acil yardım ekipmanlarıtıbbi malzemelertıbbi yapışkanlı bantlaryara koruma için yardımcı malzemeleryatakyataklar Company SheetContactShopping CentersBanksInternet CafesParking Lot and GaragesRestaurantsTaxi Stops |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:35 AM. |