![]() |
MEB ÖZEL DORUK ETÜT EĞİTİM MERKEZİ * MEB ÖZEL DORUK ETÜT EĞİTİM MERKEZİTürkiş C. N:11/18 Zuhuratbaba M. , Bakırköy - İstanbul : (0212) 5712287 : (0212) 4662704 wwwiletisim@doruketut.com Sektör:Kurslar - Üniversite ve Lise HazırlıkKurumumuz 1. sınıftan başlayarak üniversiteye kadar birebir eğitim verir. Öğretmen eşliğinde ödev yapımı Merkezi sistem sınavlara hazırlık Her gün her dersten birebir özel ders Yemek+Kahvaltı 1. sınıftan başlayarak İngilizce-Almanca Okul ve sınav başarımız çok yüksektir. Öğrencilerimize öğrenmeyi öğretip onları başarılı, ilkeli, özgüvenli, sosyal bireyler olarak yaşama hazırlıyoruz. Eğitim ve öğretimde iddialıyız. Üstün kalite, uygun ücret.Ürün KategorileriKurslar - Üniversite ve Lise Hazırlık Kurslar Kurslar - Mesleki EğitimAktiviteders yıllarının telafisiöğretim okullarıözel derslersınav hazırlığıyarışma ve sınavlara hazırlanmayerinde yapılan sınavlarServisleryeni başlayanlar için kursyoğunlaştırılmış kurslarFaaliyet Zamanıakşam kurslarıcumartesi kurslarısürekli saat çizelgesi Kurslar - Dil EğitimiKırtasiyeKreşler ve Ana OkullarıKütüphaneler ve MüzelerÖzel OkullarÖğrenci YurtlarıKurslar - Üniversite ve Lise HazırlıkDanışmanlık - Yurtdışı EğitimÜniversiteler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 AM. |