![]() |
Mavi Portakal Çocuk Evi Mavi Portakal Çocuk Evi EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Tam gün eğitim veren MAVİ PORTAKAL`da çocuklarınız aktif katılan, düşünen, analiz eden, sorgulayan, problem çözen, çoklu zeka modeline göre planlanmış eğitim yuvamızda çocuklarımız tüm bu yönlerini geliştirme şansı bularak aynı zamanda öğrenmeyi de öğrenirler. Genel Bilgiler 2008 tarihinde kurulan Mavi Portakal Çocuk Evi OKULLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 5 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.maviportakallar.com www.maviportakallar.com - Anasayfa Joomla - değişken portal motoru ve içerik yönetim sistemi / Joomla, joomla, joomlaturkiye / Maviportakallar Okulumuzda Hayat Anasayfa Maviportakal Çoçuk Evi Tam gün eğitim veren yuvamızda çocuklarımız aktif katılan, düşünen, analiz eden, ulayan,problem çözen, çoklu zeka modeline göre planlanmış eğitim yuvamızda çocuklarımız tüm bu yönlerini geliştirme şansı bularak aynı zamanda öğrenmeyide öğrenirler. Teknolojiyi kullanan, yaratıcılığını ortaya koyan, paylaşan, iş birliği yapan, merak edip keşfeden bireyler olarak katılırlar.çocuklarımızın merak, keşif ve öğrenme süreçleri,zenginleştirilmiş öğrenme ortamları iledesteklenirken, yaparak ve yaşayarak grubun etkin bir üyesi olmaları sağlanır.çocuklarımızın farklı öğrenme yollarını kullanabilme beceresi vardır. Yalnız bazı alanlarda bu beceriler diğerlerinden daha gelişmiş olabilir. Yuvamızın içindeki köşeler, daha az gelişmiş alanlarınıda kullanmalarına ve bu yönleri geliştirmelerine olanak sağl... - Anasayfa - Kurumsal - Okulumuz - Canlı Yayın - Haberler - İletişim - Eğitim Anlayışımız - Okul Öncesi Eğitimin Önemi - Anne ve Babalarla İşbirliği - Sağlıklı Beslenmenin Önemi - Kardeş Kıskançlığı - Mavi Portakal Çoçuk - Günlük Programlar - Yemek Listesi - Sanatsal Faaliyetler - Etkinliklerimiz - Resim Albumü - Çoçuklarımız keleble tanıştı - `Aile İçi İletişim` konulu konferansımız ilgi ile izlendi - Damlanın Doğum Gününü Kutladık - Maviportakal Çoçuk Evi - Maviportakallar Verem Savaş Dispanserini ziyaret ettiler. - Kayıp Parola? - Kayıt Ol - Forwet 01.01.2009 Etiketler: çocuk, çocuk evi, gündüz bakım evi, anne-çocuk okul, anaokulu kreş. eğitim, |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:13 PM. |