![]() |
LİDER SOMUN & CIVATA İML.TİC. LİDER SOMUN & CIVATA İML.TİC. Lider Somun, özel somun üretiminde bulunmak amacıyla 6 yıl önce, bu sektörde 20 yılı aşkın iş tecrübesine sahip ortaklarla kurulmuştur. Özellikle Kesme yöntemiyle somun üretiminde uzmanlaşmış olan Lider Somun, makina parkınıda bu doğrultuda oluşturmuştur. Aylık 20 ton üretim kapasitesine sahip olan firmamız, müşterilerinin istekleri doğrultusunda her türlü kalitede ve özel ölçülerde somun üretme olanağına sahiptir. Özel Civatalarınız, Gijon Saplama ve Ankrenaj Saplamaları itina ile imal edilir. DIN,TSE ve ASTM normlarına uygun olarak 5K, 6K, 8K, 10K ve 12K kalitelerinde olmak üzere M10'dan M40 (daha büyükte olabilir) çapa kadar üretim yapmaktadır. Ayrıca müşterinin isteği doğrultusunda mastar kontrollü özel somun üretimide yapabilmektedir. Müşteri memnuniyeti ve önce hizmet ilkesi ile üretimine devam eden Lider Somun zengin teknik bilgi birikimi ile müşterilerinin her türlü sorununa cevap verebilmektedir. Kullandığınız veya ihtiyacınız olan somun, Cıvata, gijon, saplama çeşitlerini aşağıda belirtilen adresimize numune bazında göndererek veya Teknik Resim fakslayarak fiyat teklifi alınız. Genel Bilgiler 2000 tarihinde kurulan LİDER SOMUN & CIVATA İML.TİC. CIVATA VE SOMUN sektöründe faaliyet göstermektedir. 2 Yönetici, 0 Memur, 8 İşçi olmak üzere firmanın toplam 10 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.lidercivata.com - LİDER Cıvata Somun - Sitemiz Yenilenmektedir... © 2008 LİDER CIVATA SOMUN Tel : 0.332.248 05 36 - Fax : 0.332.249 25 89 Anadolu Sanayi Cevherli Sk. No:48 / KONYA design by ... - Asistans Tanıtım 18.11.2006 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM. |