![]() |
Leziz Yemek Üretim Ticaret Ltd Şti. Leziz Yemek Üretim Ticaret Ltd Şti. Biz LEZİZ YEMEK ÜRET.GIDA olarak gıda sektöründe yılların deneyimiyle, alışılmışın dışında hijyenik ortamlarda bol çeşit, kaliteli ve lezzetli yemek üretimi yaparak daha iyi hizmet verebilmek için tecrübeli ve eğitimli kadromuzla çalışmaktayız. 1998 yılından buyana; yemek üretimi ve catering konusunda hizmet veren firmamız, taşıma ve yerinde mutfak kurulumu yaparak tabldot yemek servisi sunmaktadır. Amacımız; çevreye saygılı, sağlıklı ve hijyen şartlarına uygun bir ortamda en kaliteli malzemeyi kullanarak, lezzetli yemekler üretmek, aşırı kar amaçlamayan dürüst ticari anlayışıyla maksimum müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Hedefimiz; yemek kalitesinin mükemmelliğe ve sürekliliği birbirine güvenen ve saygı duyan eğitilmiş personel ve kaliteli tedarikçilerle, müşterek içten ve özverili çalışma sağlamaktır. Kalitemizi her zaman daha iyiye taşımak ve sektörümüzün öncüleri arasında yer almaktır. Sizlerlede Çalışmaktan Mutluluk Duyarız... Saygılarımızla.. Genel Bilgiler 1998 tarihinde kurulan Leziz Yemek Üretim Ticaret Ltd Şti. Ticaret ve Parakende Satış sektöründe faaliyet göstermektedir. 3 Yönetici, 0 Memur, 20 İşçi olmak üzere firmanın toplam 25 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: www.lezizcatering.com.tr ... 16.01.2008 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:44 PM. |