![]() |
Lale Talengroep Ankara Lale Talengroep Ankara Lale Talen Groep, Hollanda\'daki ve Hollanda dışındaki yabancılar için şu konularda bilgi sağlar: Bizim amacimiz, yeni yasa gereği Hollanda\'ya göçmen olarak yerleşmek isteyen Türk vatandaşlarının girmeleri gereken Temel Yerleşim Bilgi sınavına iyi bir şekilde hazırlanmaları ve sınavda başarılı olmalarını sağlamaktır. Hollanda\'da kalabilmek için şart ve olanaklar para konuları, trafik ve ulaşım, posta ve telefon çalışma olanakları ve çalışma koşulları eğitim kültür ve boş zamanların değerlendirilmesi Hollanda devleti, yönetim ve politika Genel Bilgiler 2007 tarihinde kurulan Lale Talengroep Ankara DERSANE VE KURSLAR sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 4 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ: Web Sayfası: naarnederland.come2me.nl Lale Talen Groep Ankara. Hollandaca Dil Egitimi Deze website is bedoeld voor mensen die zich voor willen bereiden op het Basiamen Inburgering. Dit is het examen dat sommige mensen moeten doen om in aanmerking te komen voor een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv) uyum sinavi/inburgering ankara / Lale Talen Groep Ankara. Hollandaca Dil Egitimi / Come2me Webradio Je luistert naar: FunX Lale Talen Groep Ankara. HollandacaDil Egitimi Lale Talengroep AnkaraBaşarı oranımız: %100 07/11/2008 Mehmet Gelgec kazandi......... 47/100 PUAN, Tokat13/11/2008 Nurettin Ovali kazandi.............42/100 PUAN, Izmir14/11/2008 Huseyin Akkas Kazandi..........39/100 PUAN, Ankara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Hollanda Ekonomi Heyeti, 24-28 Kasım Hollanda’dan, en büyük ekonomi heyeti Türkiye’ye gelecek Hükümet, iş ve eğitim dünyası temsilcilerinin yer aldığı Hollanda Ekonomi Heyeti, 24-28 Kasım 2008 tarihlerinde, karşılıklı işbirliğini artırma gündemiyle Türkiye’de temaslarda bulunacak. Heyetin hedeflerine ve programına ilişkin olarak Hollanda Konsolosluğunda bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Hollanda’nın Ankara B&uu... - Ana sayfa - Hizmetlerimiz - Kurs Kayıt Bilgileri - Kalacak Yer - Yararlı bilgiler - Oğretmenlerimiz - Mesleki Hollandaca - Holland Buyukelcilik - Hollanda hakkında - Hollanda `da Egitim - Dil ve Puf noktalar - Hollandaca tercume - Brief van de Minister - Examen inburgering - Vize islemleri - Resim galerisi - Hollandaca Dersler - Wat is inburgering? - SINAVI Kazananlar - Sorulan sorular - Forum - Contact 26.10.2007 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:17 AM. |