Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Laboratuar Akreditasyon - Kalite Rehberi Laboratuar Akreditasyon - Kalite Rehberi
Kalite Rehberi; ISO 17025, ISO 17020, ISO 15189, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, OHSAS 18001, Laboratuvar Akreditasyonu, Metod Validasyonu, Ölçüm Belirsizliği, Kalibrasyon, Akreditasyon, Validasyon, Kalite, Kalite Kontrol konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.
Genel Bilgiler
2005 tarihinde kurulan Laboratuar Akreditasyon - Kalite Rehberi Muhtelif Hizmetler sektöründe faaliyet göstermektedir. 0 Yönetici, 0 Memur, 0 İşçi olmak üzere firmanın toplam 3 personeli bulunmaktadır. WEB SAYFASI BİLGİLERİ:
Web Sayfası: www.kaliterehberi.com.tr
ISO 17025 - Kalite Rehberi
Kalite Rehberi Yonetim Sistemleri Danismanligi, iso 17025, Akreditasyon, Ölçüm Belirsizliği, Ölçme Belirsizliği, eğitim, iso iec 17025, 17025, iso 15189, 15189, iso 9001, kalite, laboratuvar akreditasyonu, laboratuar akreditasyonu, iso 17020, 17020, iso 17025, iso 17020, 17025, iso 15189, 15189, ts en iso 15189, ölçüm belirsizliği, metod validasyonu, laboratuar akreditasyonu, Muayene, deney, test, kalibrasyon, ölçüm, akreditasyon, validasyon, kalite, iso 9001, iso 14001, iso 22000, iso 17025, iso 17020, iso 15189, ölçüm belirsizliği, metod validasyonu, ölçme belirsizliği, laboratuvar akreditasyonu, laboratuar akreditasyonu, metot validasyonu, kalite kontrol, kalibrasyon /
ISO/IEC 17025, ISO 17025, Kalite, OHSAS, ISO 9001, HACCP, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 15189, Laboratuar Akreditasyonu, Laboratuvar Akreditasyonu, Akreditasyon, TÜRKAK, türkak, ISO 13485, 17025, CE, Danismanlik, Yönetim Sistemi, ISO/TS 16949 , ISO 22000
Site Araçları Buradasınız: ISO 17025 Ana Sayfa Eğitim Paketi Kimya/çevre/Tıbbi/Gıda Laboratuvarları İçin Kuruluş İçi Uygulamalı Eğitim Paketimiz (Toplam 3 gün) Metod Validasyonu, Ölçüm Belirsizliği ve Laboratuvar Kalite Kontrol Eğitimleri sunumu sonrasında kuruluşunuza ait 3 adet deney metodunun validasyonu için örnek planlamanın yapılması, kuruluşa ait cihazlarve kimyasal sertifikaları kullanılarak ölçüm belirsizliklerinin hesaplanması, kalite kontrol faaliyetlerinin planlanması uygulamalarını içermektedir. Son Haberler Metod Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliği hesaplarını yapmakta güçlük çekiyorsanız, Deney veya Kalibrasyon metodlarınızdasize hizmet vermekten memnuniyet duyarız. KALİTE REHBERİ Bugün, dünün öğrencisidir Thomas FULLER Sürdürülebilir kalite anlayışını benimseyen kuruluşların, verimlilik ve etkinlik ihtiya&...
- İçeriğe Dön - ISO 17025 - Haberler - SSS - İletişim - ISO 17025 - Hakkımızda - Danışmanlık - Eğitim - Dokümanlar - Bağlantılar - Referanslar - İletişim - Alışveriş - Başvuru ve teklif almak için..... - Detaylar İçin........ - BİZ KİMİZ? - [ Geri ] - Ölçüm Belirsizliği Eğitimi - Metod Validasyonu Eğitimi - ISO/IEC 17025 Laboratuvar Akreditasyonu Temel Eğitimi - ISO 15189 Laboratuar Akreditasyonu Temel Eğitimi - Laboratuvar Kalite Kontrol Eğitimi - ISO 9001 Kalite Yim Sistemi Temel Eğitimi - ISO 14001 Çevre Yim Sistemi Temel Eğitimi - TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yim Sistemi Temel Eğitimi - ISO 22000 Gıda Güvenliği Yim Sistemi Temel Eğitimi - ISO 19011 İç Tetkikçi Eğitimi - Dokümantasyon Eğitimi - MSA: Ölçüm Sistemleri Analizi Eğitimi - FMEA: Hata Modu ve Etkileri Analizi Eğitimi - SPC: İstatistiksel Proses Kontrol Eğitimi - Genel Kalibrasyon Eğitimi - Süreç Yimi Eğitimi - Kayıp Parola? - Kayıt Ol - Laboratuvar Kurulumu - ISO 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Akreditasyonu - ISO 15189 Tıbbi Laboratuvarların Akreditasyonu - ISO 9001 Kalite Yim Sistemi - ISO 14001 Çevre Yim Sistemi - TS 18001 (OHSAS) İş Sağlığı ve Güvenliği Yim Sistemi - ISO 22000 Gıda Güvenliği Yim Sistemi - ISO/TS 16949 Kalite Yim Sistemi - Otomotiv Sektörü - ISO 13485 Kalite Yim Sistemi -Tıbbi Cihazlar - ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yim Sistemi - SA 8000 Sosyal Sorumluluk Yim Sistemi - Entegre Yim Sistemleri - ISO/IEC 17021 - EN 45012 Sistem Belgelendirme Kuruluşlarının Akreditasyonu - EN 45011 Ürün Belgelendirme Kuruluşlarının Akreditasyonu - ISO/IEC 17020 Muayene Kuruluşlarının Akreditasyonu - ISO/IEC 17024 Personel Belgelendirme Kuruluşlarının Akreditasyonu - TSE/TSEK/HYB - CE İşareti - Eğitim Paketi - Laboratuvar Kurulumu - Son Haberler - Referanslar - Ölçüm Belirsizliği - ISO/IEC 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Akreditasyonu - ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yim Sistemi - Ölçüm Belirsizliği Eğitimi - ISO 19011 İç Tetkikçi Eğitimi - Laboratuvar Kalite Kontrol Eğitimi - TBT Tasarım
18.11.2008
Etiketler: laboratuvar akreditasyon danışmanlık eğitim kalite ölçüm belirsizliği metod validasyon Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |