Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Düşünce gücüyle zenginlik ama nasıl?.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/619904-dusunce-gucuyle-zenginlik-ama-nasil.html)

papatyagibiyaşamak 19-10-2011 06:29 PM

Düşünce gücüyle zenginlik ama nasıl?..

Selam arkadaşlar içinizde zenginliği hedefleyeenler, çekim yasasıyla buna odaklananlar varm mı bilmiyorum.
Ben bu konuyla ilgileniyordum hala da ilgileniyorum. Olumlamalar yaptım, çok az imgeleme falan. Ve biraz değişim oldu çok az da olsa.
Ve bazen bana bir his geliyor ilginç, sanki zenginmişim gibi, maddi ve manevi sıkıntım yokmuş gibi çok değişik oluyorum. Ama çok kısa sürüyor.
Özellikle olumlama yapınca oluyor bu his. Tabi bu çok güzel.Ama önemli olan nasıl bu his devamlı hissedilebilir bu.
Mesela zengin olmak isityorum evet ama bir yandan da nasıl olacak ki bu diyor zihnim. Ancak piyangodan para çıkarsa olabilecek birşey diyor. Ama bilinçaltım olumlamalar ve imgelemelerle çok daha farklı çalışıyor.
Zihnim ve bilinçaltım çekişme halinde. Bilmiyorum bu duruma karşı ne yapılır?.. Belki böyle benzer şeyleri yaşayanlarınız vardır; bana ne önerirsiniz?..

naz78 20-10-2011 12:25 AM

Cevap: Düşünce gücüyle zenginlik ama nasıl?..

bende bolluk cd sini aldım 10gündür dinliyorum olumlama yapıyorum inş etki görürm paylaşacağım

sulara 20-10-2011 11:27 AM

Yetersızlık degersızlık zengınlıgı haketmeme gıbı duygularına Eft yapmanı onerebılırım.Kendı adıma cok faydasını gordum.Derın bır karma temızlıgıde gerekeblır.Ben bunları yaptım ve guzel sonuclar aldım

bluegirlx 20-10-2011 11:51 PM

bütce yapmanı öneririm..yani bir gelir gider tablosu..aylık yada haftalık..gelir durumuna göre..çok az olarakta başlasan güzel günler için para biriktirmeye başlaman bende yapabilirim demene sebep olabilir..

papatyagibiyaşamak 22-10-2011 03:17 PM

teşekkürler arkadaşlar bütün söylediklerinizi değerlendireceğim...

kuzeygüney 22-10-2011 06:40 PM

Büyük ikramiyeyi nasıl çekeriz bende onu düşünüyorum :))

papatyagibiyaşamak 22-10-2011 07:32 PM

Aaaa o da var tabi. :))

sweeet 22-10-2011 07:51 PM

Çekmeye küçük ikramiyelerle başlayın önce amorti çıkar sonra biraz daha büyüğü ben denedim. Bunu bana hep amorti çıkar derdim hep de çıkardı. Geçen yıl üç rakam tutturdum o da 150 lira falan. Sadece yeni yıl biletleri alan tüplerdenim bakalım bu yıl ne olacak. :D

kuzeygüney 23-10-2011 02:06 PM

sweeet cim aynı tiplerdenim.
Her hafta oynamam..

Aklıma hep temel fıkrası geliyor kendimle alakalı..

Temel bir gün bir türbede dua ediyor Allahım ne olursun bana piyangodan büyük ikramiye çıksın.
Ne olursun, lütfen, yalvarırım.....
O esnada yukarıdan bir ses duyuyor.
Bilet al ulann bilet!! :)))

Bende bana bir his gelsin diye bekleyip duruyorum.
Arada zoraki his yaratıp alıyorum ve sonuç genelde amorti oluyor.. :))

juger 23-10-2011 02:22 PM

Amorti çıkmasının nedeni, yine senin düşüncelerin. Senin en küçük bir düşüncen bile kuantum noktasında yerini buluyor. Yüzde bir ya da binde bir ihtimal de olsa, sen düşündükçe ona ihtimal kazandırıyorsun. Ama unutma ki, senden başka binlerce belki milyonlarca insan aynı ihtimali veriyor. Ama kim en büyük ihtimali verirse; yani kim en çok inanırsa onun ihtimali o kadar gerçek oluyor. Düşüncenin önemli olduğu kadar, inancımızın ne kadar olduğu da çok önemli. Düşünerek ona ihtimal veriyoruz, fakat o ihtimale ne kadar inanırsak gerçekleşme ihtimali de aynı oranda artıyor. Önce düşünmeye, sonra inanmaya devam y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 AM.