![]() |
Cevap: PARA PARA PARA Nası yapıcaz maviinci? |
Cevap: PARA PARA PARA Alıntı:
|
Cevap: PARA PARA PARA ürün satışı bence olmaz .. gitti gidiyor hepsi burda falan varken ne açarsan aç zannetmiyorum .. yukarıdaki yazını tam okumadım da ürün satışı çok zor bir iş .. tanınmak reklam vermek uzun iş .. başka şeyler düşünmenizi öneririm :D .. |
Hayatın her alanında zorluklarla ve kötü insanlarla ya da olumsuz düşüncelerle karşılaşabiliriz. Ama bu insanlara hep kuşkucu yaklaşmamızı ve uzak durmamızı gerektirmez. Zaten bu tarz düşüncelerin Allah'ın adının olduğu bir cümlede kullanılmasını da çelişkili buluyorum. İnsan ilişkileri sosyal hayatın olmazsa olmazları arasındadır. İş dünyası için de bu aynen geçerlidir. Doğal olarak yaniiii... :) Hayallerinden sıfır alan çocuğu hatırladım nedense. ttli3 Bu tür insanlarla karşılaşabiliriz. İş yerimizde, okulumuzda, ailemizde... Ama bizi biz yapan hayallerimizdir. Bunları görünce sevin... Yerinde saymayı seçmediğin, büyümeye ve gelişmeye açık ve istekli olduğun için. Genellikle ülkemizdeki gençlerde (Eeee tabii ben de gencim ayol :D) eksik olan şey girişimcilik ruhudur. Sebebini anlatmama gerek yok bence. :D Sadece söyleyeceğim sen bu ruha ve cesarete sahipsin. Tebrik ederim. Sevgilerimle. |
Cevap: PARA PARA PARA KIZ YERİM SENİ ABLİŞ :D VALLA YA, BAK ŞİMDİ MUTLANDIM YAA :) SAZI BIRAKIRSAM BİLE EMİN OL PİYANO, GİTAR, AKORDİYON, MIZIKA.. NOLURSA OLSUN, BAŞKA BİŞEY ÇALMAK İÇİN BIRAKMIŞ OLURUM ;) CAN'SIN :)) sevgiyle kal her daim y789guitarsevincli Alıntı:
|
Cevap: PARA PARA PARA :zpzp:ben diyorum ki site günü yapalım ayda bir iş olmazda birikim olur mesela ayda 1 kere 1 gr altın fiyatını her ay birinin hesabına yatıralım. isterseniz ben hemen bi hesap numarası vereyimyu89 şaka bir tarafa fikir gerçekten güzel aslında neden olmasın bir elin nesi iki elin sesi |
|
Cevap: PARA PARA PARA Gerçekten, çok mantıklı.. Site günü gerçekten güzel fikir.. Hukuki sözleşme hazırlayarak da güvence altına alırız, böylece herkes ne yapması gerektiğini-yapmazsa başına ne geleceğini bilir.. Site günü konusunda düşünelim.. Katılacakları da ince eleyip sıkı dokuyarak seçeriz.. Bence güzel fikir... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM. |