Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-11-2007, 02:44 PM   #22 (permalink)
hülyaa
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 742
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura abouthülyaa has a spectacular aura about
Standart Ynt: Erkeklerde Aşk İçin Ağlar Mı??

<<<Erkeklerde ağlar bence. Çeşit çeşit insan var hiçbir konuda genelleme yapmamak lazım. İnsanların kişilikleri hakkında yüzünden, ellerinden, boyunun uzunluğundan, ten renginden vs. tahminlerde bulunabiliriz. Mesela en son çıktığım kız sarışın ve mavi gözlüydü. Çok soğuktu sanırım sarışınların çoğu sıcakkanlı değil. Kaşlarının seyrek olmasından ve ellerindeki çizgilerden ayrılcağını tahmin etmeliydim suç bende...>>>

insanların kişiliklerini belkide görüntülerinden tahmin edebiliyoruzdur..ama renkelerinden dolayı olmamalı diye düşünüyorum..her insan birbirinden farklı yapıdaysa,elbette kişiliği de farklıdır..ama, genelleme yapmayalım derken, sanki biraz genelleme yapmışız gibi geldi..ne bileyim sarışınlar böyle,,esmerler böyle,kumrallar şöyle,,zenciler..v.b..bunlara inanmaya kalkarsam,hiç tanımadığım bir kişi hakkında ellerine,kaşlarına,boyuna rengine bakarak yorum yapmak zorunda kalıcam..ister istemez..ya o kişi öyle değilse?bilmiyorum ama bana ters geldi arkadaşlar...bu konularla ilgili bir kitap okumuştum..çok eski bir kitap..ismini vermeyi istemiyorum..saygı duyuyorum..her yeni bilgiye,yeniliklere ihtiyacımız var..ancak bu kişinin karekteri hakkında yorum yapmamı sağlamamalı diye düşünüyorum..mesela;önceki yaşantımla bu günüme baktığımda,arada dağlar kadar fark var..öfkeliydim,kızgındım,çok kırılgandım çabuk kızan biriydim v..s..ler..ama her zaman samimi ve sıcakkanlıydım..üstelik karakter olarak bir çok değişime uğramama rağmen..hala saç rengim,göz rengim ten rengim..hepsi aynı değişmedi..ben yine aynı görüntüdeyim..
beni hiç tanımadan dış görüntüm ve rengimle birisi yorumlamaya kalksa ve sarışınlar soğukkanlıdırlar derse,sanırım üzülürüm..alınganlık yapmam,kırılmam ama üzülebilirim..düşünsenize arkadaşımız olan biriyle ciddi bişeyler düşündüğümüzde,aç ellerini,dur kaşlarına bakayım,dudakları kalın mı ince mi...ayyy ben bunları incelemekten,sohbet ortamı yaratıp konuşamam bile.
tabi işin bilimsel boyutları varsa,boynumuz kıldan ince arkadaşlar...ben sadece kendi yorumumu yaptım..kişisel olarak bana ters geldiğini söyledim..doğru sadece bir tanedir..felsefesini tartışabilirim ancak..sevgilerimle..
__________________
bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar..
hülyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla