Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-11-2007, 11:41 PM   #32 (permalink)
silviya
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2007
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 45
Tesekkür: 41
26 Mesajinıza toplam 95 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
silviya is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Şu an kimi çok özlüyorsun???

Alıntı:
izmirli Nickli Üyeden Alıntı
ozlem duymak, katlanilmasi zor olan duygulardan biri hele bir de ozlediginizin geri gelmemesini bilmek insana daha da aci veriyor. ben gurbetteyim su an ve sevgilimi ozluyorum ama bu tatli bir ozleyis nihayetinde onu gorecegimi biliyorum, dondugumde bir daha ayrilmamak uzere hep bir arada olacagimizi bilerek gunlerimi sorunuz gecirebiliyoum.

fakat ozlem duydugum biri daha var ki , onu tekrar goremiyecegimi bile bile ozluyorum ve bu bana aci veriyor. yillar once 1999 sakarya depreminde kiz kardesimi kaybettim. o zaman henuz 20 yasindaydi , polis olup tayini oraya cikmisti , daha gideli 1,5 ay olmamisti ve aci gercekle basbasa kaldik. ailece yikildik ama nafile giden geri donmuyor... iste yillarca onun ozlemiyle yanip tutusuyorum.

hoscakalin

iyi gunler

ulku



canım çok üzüldüm ama söylediğin gibi bu özlem acı verir.seninde benimde tatlı bi bekleyişimiz var kavuşacağımıza dair ümidimiz var.bende yedi yıl önce babamı ve dört yıl önce büyükbabamı kaybettim onlarıda çok özlüyorm ama bunu düşünerek acı çekmek istemiyorum!hadi bak buraya kendimiz mutlu etmek için geldik
silviya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla