Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2009, 11:02 PM   #20 (permalink)
ışıkk
Üsteğmen
 
ışıkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 316
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud ofışıkk has much to be proud of
Standart


Tüm Şarkılar

Gloria Wendroff


Tanrı dedi ki:
Endiselendiginiz zaman, sadece endiselenmis olmak için endiseleniyorsunuz. Endiselenmek size ne yarar saglıyor? Belki de verdigi rahatsızlık duygusundan keyif alıyorsunuz. Belki de cezalandırılmanız gerektigini hissediyorsunuz. Belki de simdi kendinizi cezalandırarak, yolun ilerleyen kısımlarında cezaları bertaraf edeceginizi hissediyorsunuz. Belki de su anda acı çekmenin, kötü bir sey olması durumunda, hissedilecek acıyı engelleyecegini hissediyorsunuz. Belki de daha alçak bir tepeden düsmenin daha az acıtacagını hissediyorsunuz! Belki de endisenin dostu olmaktan keyif alıyorsunuz. Belki de kötü bir sey olmayınca hissettiginiz rahatlamayı seviyorsunuz. Belki de gerçegin karsısında yasamaktan hoslanıyorsunuz. Belki de bedel ödemekten hoslanıyorsunuz. Endise, kendinizde barındırmanıza gerek olmayan diger alıskanlıklardan biridir.

Endise, tıpkı bir kurus bile ödemeden alabileceginiz pahalı bir ilacı satın almak gibidir. Balta vurulursa vurulur. Belki de olayı prova etmekten hoslanıyorsunuz. Belki de kaçısınız üzerinde alıstırma yapmak istiyorsunuz. Belki de sizi daha vahim bir sey için endiselenmekten alıkoyan baska bir sey için endiseleniyorsunuz.

Basınıza gelecekleri düsünmeniz gerekiyorsa, vuku bulabilecek güzel seyler üstünde kafa yorun. Olabilecek harika seyler ile düsüncelerinizi doldurun. Bu sizin gününüz olabilir. Bugün arzu ettiginiz her seyin size gelebilecegi bir gün olabilir. Bugün sürprizler günü olabilir. Bugün, yakanıza hiç beklenmedik bir dizi harika madalyanın takıldıgı gün olabilir.

Sizi rahatsız eden seylerden biri de yarının size ne getirecegini bilmemenizdir. Gerçekten bilmiyorsunuz. Bildiginizi düsündügünüzde dahi, emin olamazsınız. Öyleyse, olmaması muhtemel korkunç seyler düsünmek yerine neden olmasını isteyeceginiz güzel seyleri düsünmüyorsunuz? En çok arzu ettikleriniz ile ilgili düsünmenin neden keyfine varmayasınız? Neden ısık yerine karanlıgı imgeleyesiniz?

Düsünce yoluyla, istediginiz her seyi anında elde edebilirsiniz! Mutlulugu imgelediginiz zaman elde edersiniz. Mücadele imgelediginizde, onu deneyimlersiniz. Sevgiyi imgelediginizde, hayal ederken ondan fayda görürsünüz. Ne düsünürseniz, kesinlikle onunla ödüllendirilirsiniz.

Bir müzisyenseniz ve özellikle bir akor / nota üzerinde düsünüyorsanız, zihninizde o sesi duyarsınız. Açsanız, ve harika bir yemek aklınıza gelirse, agzınız sulanır. Önünüze yemek gelmezse de, ne kadar aç oldugunuzu düsünmek yerine güzel bir yemek hayal etmek daha iyidir.

Istırabı düsündügünüzde ıstırap çekersiniz. Korkuyu düsündügünüzde, içiniz korku dolar. Size saglık ve mutluluk getiren seyleri düsünmeye niyet edin. Bu yola yönelin. Düsünceler sizin istekleriniz içindir. Destekleyici düsünceler kurmak için kimsenin iznine ihtiyacınız yok.

İnsanlar size gerçekçi olmanızı söylediginde kulak asmayın. Onlar realizmi felaket ile bir tutuyorlar. Felaket uzmanları size hangi hastalıklara yakalanabileceginizi, basınıza ne gibi kazalar gelebilecegini söylerler. Realizm fıskırtanları dinlerseniz, istatistikler duyarsınız. Onları dinlerseniz, asla evlenemez, çocuk sahibi olamaz, evden dısarı çıkamazsınız. Tabi evde bile realizm pusu kurmus olabilir.

Realizmi dinlerseniz, baslamadan yenilirsiniz. Hiçbir sey ise yaramazken kim bir sey yapar ki! Hayaller gerçek olur. Umutlar gerçeklestirilir. Kötü haberler gerçeklestirilebiliyorsa, neden iyi haberler de gerçeklestirilmesin?

Tüm sarkılar onu söyledi – Yolun günesli tarafından yürü. Gökyüzünün semsiyen olmasına izin ver. Endiselenme, mutlu ol. (Don’t worry, be happy!)
__________________
Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız.
Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale


ışıkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla