Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2009, 04:57 PM   #6 (permalink)
GüLüCüK
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 15
Tesekkür: 28
15 Mesajinıza toplam 116 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
GüLüCüK will become famous soon enoughGüLüCüK will become famous soon enough
Standart Cevap: Bir sorum olacak

Alıntı:
sulara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gulucuk tsk ederim.Ama daha somut orneklerle ve olumlamalarla acıklarmısın anlamadım.Butun hayat amacını zengın olmaya kurmus bırıyım.Ondan soonra hıc bır amacım kalmıcak benım.Hemde etrafımdakılerın davranısları degısırse cok uzulurum.
Olumlamalar konusunda daha tecrübeli üyelerden yardım alabilirsin yanlış birşey söylerim diye korkarım açıkçası.
Ama kendimce şöyle diyebilirim: Amacının kalmaması söz konusu olamaz, düşün çok zenginsin herşeyin var hayat istediğin gibi, bitti mi? tamamlandı mı herşey? bunu şimdiden düşünmüş olman bile yeni hedefler konusunda sana yol gösterebilir. bak mesela demişsin ki insanların tutumları değişirse üzülürüm; o zaman bu yönde birşeyler düşünebilirsin öncelikle paranın, varlığın seni değiştirmeyeceğini onlara göstermelisin yasal06'nın verdiği örnek çok güzel mesela.. hatta aileni, kardeşlerini de ortak edebilirsin "ilerde bizimde okuttuğumuz öğrenciler olsa.." diye. daha en başından bencilliğin, hırsın önünü kapatmış olursun..
Lütfen hedefim kalmaz deme, hepimizin herkesin hedefleri var hatta sadece bir günümüzü bile planlarken bir sürü amaç doğuruyoruz kendimize. kaldı ki kocamaaan bir ömürde ne planlar, ne hedefler doğar :)
Bol parası, iki katlı müstakil evi olan bir sulara.. hmm? hani arabası?
Tamam onu da aldık.. aa? ama yalnızız sanki.. şöyle mutlu mesut bir ilişki yaşansa keşke.. hadi o da tamam. aman tanrım çoluk çocuk nerde okur nasıl büyür bunlar? herşey olup biterken kardeşlerin hayatı, iyi-kötü yeni sürpriz gelişmeler neler neler.. Sen istemesen bile hayat seni hedeflere koşturmaya zorlar, işi bu bi' yerde.. :)
__________________
"Mum gibi durma öyle..."
(hmm..)
"Ooo Oooo O'da seviyoo!...."
GüLüCüK isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla