Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 04:37 PM   #347 (permalink)
Pamukk
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Cevap: İçimizdeki Kapıları Açmak - Eileen Cady








20 Mayıs: "BENİM olduğum yerde özgürlük ve bağımsızlık vardır. BENİM olduğum yerde yaşamın bütünlüğü vardır; tarif edilemeyen bir neşe vardır. Tüm ruhlar, eğer sükunet için zaman ayırabilirler ve içlerine dönebilirlerse, bu bilinç düzeyine kavuşabilirler. BEN senin içindeyim, o yüzden dışarıdaki arayıştan vazgeç. Gökkuşağının ucuna ulaşmak için çabalamayı bırak ve aradığını kendi içinin derinliklerinde bul. Tüm bu gerçekleri teori olarak bilmenin sana ne faydası var? Teorilerle uğraşmayı bırakıp tüm bildiklerini uygulamaya koymaya ne dersin? Hemen şimdi, Benim ve Benim ilahi varlığmın bilinçli olarak farkında olmaya başlamaya ne dersin? Senin her şeyini paylaşmam için, Benimle konuşmak ve birlikte yürümek için Beni davet etmeye ve Benim sakin ve derinden gelen sesimi dinlemeye ne dersin? Yaklaş, daima daha da yaklaş. O birliği hisset; Benimle bir olduğunun bilincinde olmanın yarattığı, içinin derinliklerindeki o mükemmel huzurun muhteşem varlığını hisset."



__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla