Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2009, 06:40 PM   #14 (permalink)
hiçyoktum
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 37
Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: Direk sigarayı bırakma mp3leri ile başlamak.

ben 5 gündür sigara içmiyorum nedeninide bilmiyorum tek bildiğim sigara içmek istediğim zaman kötü bir tat alacağım yada başıma ağrı gireceği gibi bi hisse kapılıyorum hatta bikaç kez yaktığımdada hiç zevk almadan söndürdüm hemen.garip olansa sigarayı bırakma telkini felanda dinlemedim hatta sigarayı ciddi bir şekilde bırakma planımda yoktu. sadece 2 haftadır suçluluk ve ego telkinlerini dinliyorum ama bunun yanında kişisel gelişim kitaplarını okumaya ve öğrendiğim herşey üzerine düşünmeye, kafa yormaya ve farkındalık yaratmaya çabalıyorum.kozmik bilinç, kuantum fiziği, yaratıcının özelliklerine potansiyel olarak sahip olduğumu bilmek ve hayatımı bu potansiyeli görünür kılmaya adamış olmanın getirisi olarak şaşkınlıkla izliyorum sigarasız günlerimi.

geçenlerde mauni sadhu' nun konsantrasyon isimli kitabını okurken şu cümle dikkati çekti:

''sarhoşluğa ve diğer alışkanlık yapan kusurlara bağımlı olanlar çok basit bir nedenle konsantrasyon öğrencisi olamazlar: çünkü onların iradeleri sıfıra vurmuştur.Eğer kendileri için zararlı olduğunu bildikleri alışkanlıklarını terk edemiyorlarsa zihinsel açlıkları ve tembelliklerinin üstesinden nasıl gelecekler!!

üstelik bu cümleyi okurken bi yandanda sigara içiyordum birden dank etti içimde bi güç ve inanç hissettim bu cümleyi çerçeve içine alıp yanınada şöyle bir not düştüm ''şuanda sigarayı bıraktım''. tabi elimdeki sigarayıda söndürdüm ama 3gün sonra uzun zamandır görmediğim arkadaş grubumla buluşunca yeniden sigara içerken buldum kendimi aradan 5gün geçti gene sigara içmiyorum. içimde orda neler oluyor bilmiyorum ama belkide yukardaki cümleye anlık bir inançla sarılmış olmam ve sonra içmiş olsam bile bende bitakım ilahi kuvveleri harekete geçirmiş olabilir. komik, güzel, ve hoş.:)

çabasızca sigaradan uzaklaşmış olmamı ben şöyle yorumluyorum.Yaşamın gerçek amacını ve varlığını anlamak ve dahası hazmetmek adına atılan her adım, okunan her kitap, kafa yorulan her saniye kısacası gerçeğin peşine takılmış her nefs attığı her adımın karşılığını alacaktır.benden çıkan bana dönmek zorunda bu bir sürprizdi benim için, başka bişeyde olabilirdi ama sonuçta adı üstünde sürpriz, beklemediğin bi konuda ve beklemediğin bi anda gerçekleşirse ancak tanımını karşılıyor.

Gerçeğin peşinden gittiğim sürece sürprizlerle karşılaşacağımı biliyorum.Bu benim yorumum ve tabiki doğru bir yorum tıpkı sizden gelecek yorumlarında doğru olduğu gibi.

herkeze iyi şanslar dumansız günler:)

YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER...
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla