Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2008, 04:45 PM   #58 (permalink)
ichbda
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 6 kez İyi ki varsın denildi
ichbda is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Genel Kullanım Rehberi

Arayan mevlasini da bulur belasini da... cok sükür aradigimiza kavustuk, vesile olan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu kadar kisinin olumlu enerjileri ya da memnuniyetleri ya da dualari diyelim size eminim huzurlu ve güzel bir hayatin kapilarini coktan acmistir diye tahmin ediyorum sevgili site kuruculari...

Beni lütfen yanlis anlamayin, sorum sizi köseye SIKIStirmak icin degil, aklima takilan bir noktayi aydinlatmak, böylece mp3leri daha inanarak dinleyip daha cabuk faydalarini görmek amaciyla.

Ben herseyin dogali makbuldür diyerek doga seslerini dinliyorum ama bütün mp3lerde ayni su akiyor, ayni yerden, ayni sekilde.Demek istedigim ayni ses dosyasi, sadece süreleri farkli.Ayrica arada bir yerde cok kisa ve hafiften bir insanin digerine seslenmek icin bagirdigini duyuyorum.
Sorum ayni ses dosyasiyla nasil farkli etkiler elde ediliyor?Sadece süre farkliligi mi etken buna?Icindeki telkinler farkli diyeceksiniz ama cok özür dilerim gercekten bir telkin okundugundan süpheliyim.Yine de okunuyor diyorsaniz inanirim tabiiki...

Bu arada telkinlerin faydasini gördügümü itiraf etmeliyim, cok düzensiz ve cok az dinlememe ragmen kendimi o anda ve sonrasinda daha iyi ve huzur dolu hissettim.
ichbda isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla